Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Αποκόλληση φορτηγού πλοίου στη Βασιλική

Αποκόλληση φορτηγού πλοίου στη Βασιλική

0
www.limenikanea.gr/

Με την συνδρομή 2 ρυμουλκών και την επίβλεψη ειδικού αντιρρυπαντικού σκάφους του λιμενικού σώματος Πάτρας , ολοκληρώθηκε  με επιτυχία την 27η  Ιανουαρίου 2021 , η τριήμερη επιχείρηση αποκόλλησης του φορτηγού πλοίου «VELA 1» στον κόλπο της Βασιλικής.

Θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε τον Δ/ντή της ΔΠΘΠ Πλοίαρχο Λ.Σ Μαραγκό  Γεώργιο  για τον συντονισμό και την αποστολή του προαναφερόμενου αντιρρυπαντικού, καθώς και Ανώτερου   αξιωματικού , τον  Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. .Μάζη Αντώνιο που είχε  την εποπτεία  της  επιχείρησης ,τον Λιμενάρχη  Λευκάδας Υποπλοίαρχο  Λ.Σ. Λεονταράκη Παναγιώτη  ,τον  Διοικητή του Α  Λ/Τ  Νυδριού, Ανθ/ρχο Λ.Σ. Βεργίνη Αναστάσιο όπως  και το προσωπικό του Λιμεναρχείου  Λευκάδας και Νυδριού.

Από την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης  αποφεύχθηκε σοβαρός κίνδυνος ρύπανσης για το ευαίσθητο περιβάλλον της περιοχής,

ενώ δεν κινδύνεψαν τα μέλη του πληρώματος .

Το πλοίο απέπλευσε  επιτυχώς, την 7η  Φεβρουαρίου 2021  για την θαλάσσια περιοχή  Λυγιάς Λευκάδας μετά από τα τηρούμενα  για τον απόπλου  του ,σχετικά πρωτόκολλα .

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε.ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ 

ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

      

                           

 

Προηγούμενο άρθροΑπολογισμός δραστηριότητας των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων για τον Ιανουάριο 2021
Επόμενο άρθροΠ.Ε. Λευκάδας: Δημοπρατήθηκαν μελέτες 35.000 ευρώ για την αποκατάσταση της Αγ. Παρασκευής και της Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Αθάνι Λευκάδας