Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Αρβύλα Pentagon & Bates: Οι αδιάβροχες λύσεις

Αρβύλα Pentagon & Bates: Οι αδιάβροχες λύσεις

0

Η αρβύλα της Pentagon και η αρβύλα της εταιρείας Bates, είναι δύο brands τα οποία ενσωματώνουν την τεχνολογία Gore Tex και κρατούν πάντα το πόδι στεγνό.

Τα άρβυλα είναι ένα ανθεκτικό παπούτσι που επιλέγουν όσοι είναι στα σώματα ασφαλείας, οδηγούν μηχανή, κάνουν πεζοπορία, έχουν μία απαιτητική δουλειά σε εξωτερικό χώρο ή λατρεύουν την πρακτικότητα και το στεγνό περπάτημα, ακόμα και όταν βρέχει.

Οι δύο κορυφαία brands στον χώρο της αδιάβροχης αρβύλας είναι η Pentagon και η Bates. Γνώρισε τα και δες ποιο σου ταιριάζει:

Αρβύλα Pentagon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η αρβύλα Pentagon είναι ένα παπούτσι παντός καιρού. Βασικό γνώρισμα της είναι η υψηλή ανθεκτικότητα σε κάθε κατάσταση και ο άνετος βηματισμός που προσφέρει, παρά τη στιβαρότητα. Είναι ένα παπούτσι που μπορείς να φοράς για ώρες και να περπατάς σε δύσβατα μέρη. Θα βρεις ειδικά μοντέλα για τη βροχή με αντιολισθητικό πάτο και αδιάβροχη προστασία, καθώς και «ερήμου», τα οποία είναι κατάλληλα για πεζοπορία στην άμμο ή σε χωματόδρομο και προστατεύουν από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Άρβυλα Bates

Τα άρβυλα Bates είναι και αυτά αδιάβροχα. Πρόκειται για ένα brand που προσφέρει στρατιωτικά άρβυλα και ημιάρβυλα με ανατομικό σχεδιασμό και αντιολισθητικό πάτο, τα οποία απευθύνονται τόσο στον επαγγελματία, όσο και στον απλό πολίτη. Στόχος τους είναι η καθημερινή χρήση και γι’ αυτό το λόγο έχει επενδυθεί αρκετή τεχνολογία και μελέτη πίσω από το κάθε μοντέλο. Επιπλέον έχουν Gore Tex, ένα ειδικό υλικό το οποίο επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει, ώστε να μην εγκλωβίζονται οι δυσοσμίες, χωρίς όμως να επιτρέπει στο νερό να διεισδύσει.

Ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα είναι το Cordura το οποίο συνδυάζει φερμουάρ και κορδόνια και έχει αποσπώμενο εσωτερικό πάτο, με ειδική αντι-ιδρωτική επένδυση.

Είναι εξοπλισμένο με σόλα από καουτσούκ για σιγουριά και αντοχή σε κάθε βήμα, ο οποίος απορροφά τους κραδασμούς και προσφέρει ανακούφιση στη μέση. Είναι η κατάλληλη επιλογή για την πολύωρη ορθοστασία.
Ανακάλυψε και τα υπόλοιπα μοντέλα των υποδημάτων Bates και Pentagon σε εξαιρετικά
χαμηλές τιμές, μόνο στο tuffmensgear.com!

Προηγούμενο άρθροΑκάρ: Αποφασισμένη η Τουρκία, δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα.
Επόμενο άρθροΕΟΔΥ: 372 κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα – Τέσσερις νέοι θάνατοι