Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Εξοπλίστε την κρεβατοκάμαρα σας με ντουλάπες και συρταριέρες Design Plus

Εξοπλίστε την κρεβατοκάμαρα σας με ντουλάπες και συρταριέρες Design Plus

0

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο αγαπημένος μας χώρος του σπιτιού αφού εκεί αρχίζουμε και τελειώνουμε την ημέρα μας, ενώ η διάθεση μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο καλά θα κοιμηθούμε το βράδυ.

Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι για έναν ξεκούραστο και ευχάριστο ύπνο, παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο τα έπιπλα που πλαισιώνουν το κρεβάτι μας και το πόσο φιλική στην αισθητική μας είναι η γενικότερη διακόσμηση του χώρου.

77214Ετσι, όσο τέλειο κι αν είναι το κρεβάτι σας, θα πρέπει να το συνοδεύσετε με τα κατάλληλα έπιπλα προκειμένου να γίνει η κρεβατοκάμαρα ευχάριστη και να μας εξασφαλίσει τον καλύτερο ύπνο.

Στην αναζήτηση των τέλειων επίπλων έρχεται να μας δώσει την λύση το ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων Design Plus, το οποίο μεταξύ άλλων, διαθέτει μία τεράστια ποικιλία σε έπιπλα κρεβατοκάμαρας που ανταποκρίνονται ακόμα και στο πιο ιδιαίτερο γούστο.

Ντουλάπες για την κρεβατοκάμαρά σας

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων Design Plus θα βρείτε απίθανες ντουλάπες κρεβατοκάμαρας σε εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα, με τεράστια χωρητικότητα αλλά και μοναδική αισθητική.

Μας εντυπωσίασε η λευκή ντουλάπα Cosmopolitan από μασίφ ξύλο λεύκας με αντικέ λεπτομέρειες. Διαθέτει 8 συρτάρια και ράγα για κρεμαστά ρούχα, καθώς και επένδυση δερματίνης σε κάποια σημεία. Το συνολο συμπληρώνεται με κομψές μεταλλικές λεπτομέρειες.

73934Πρωτότυπες συρταριέρες

Σημαντικό έπιπλο για κάθε κρεβατοκάμαρα είναι επίσης και οι συρταριέρες κρεβατοκάμαρας στις οποίες μπορούμε να αποθηκεύουμε ρούχα, λευκά είδη και πετσέτες που χρησιμοποιούμε στο υπνοδωμάτιο και το μπάνιο.

Από τις εντυπωσιακές συρταριέρες του Design Plus επιλέξαμε την συρταριέρα Aristocratic Afghan Hound με 2 πόρτες και 4 συρτάρια που αποτελεί την πιο κομψή και πρωτοποριακή σύνθεση για κάθε υπνοδωμάτιο. Κατασκευασμένο από μεταλλικό σκελετό με ηλεκτροστατική βαφή σε γκρι χρώμα, με την απεικόνιση ενός αριστοκρατικού Αφγανικού Κυνηγόσκυλου αποτελεό ένα πραγματικά ξεχωριστό κομμάτι.

Λύσεις ποιότητας

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες λύσεις σε ό,τι έχει να κάνει με έπιπλα κρεβατοκάμαρας, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

Προηγούμενο άρθροΠροκήρυξη πρόσληψης ενός ατόμου κατηγορίας ΠΕ Οικονομικού από το Επιμελητήριο Λευκάδας
Επόμενο άρθροΤο ΕΠΑΛ Λευκάδας σε πρόγραμμα Erasmus+ στη Λιθουανία