Αρχική Uncategorized Γυναικεία εσώρουχα: 5 tips για να διαλέξεις το σωστό

Γυναικεία εσώρουχα: 5 tips για να διαλέξεις το σωστό

0

Τα γυναικεία εσώρουχα δεν χρειάζεται να είναι μόνο άνετα. Δες 5 tips που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το κατάλληλο για εσένα χωρίς να πληρώσεις πολλά.

Η σύγχρονη γυναίκα σήμερα έχει απαιτήσεις από τα εσώρουχα της. Δεν συμβιβάζεται με απλά κλασσικά, αλλά επιζητά την ανάδειξη του σώματος και της ταυτότητας της.

Τα γυναικεία εσώρουχα δεν είναι μόνο ανάγκη, αλλά σύμβολο θηλυκότητας και ερωτισμού.

Δες 5 tips που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα κατάλληλα:

Να είναι σετ

Ένα σετ μπορεί να είναι έτοιμο ή να το διαμορφώνεις εσύ. Πάντα να κοιτάς πως μπορείς να συνδύασες τα εσώρουχα σου σωστά, ώστε να έχεις μία ολοκληρωμένη ενδυματολογική λύση. Για παράδειγμα τα κίτρινα Chantelle σουτιέν σου δίνουν την επιλογή να πάρεις και το κάτω μέρος τους και να έχεις την ίδια ακριβώς απόχρωση που δύσκολα θα έβρισκες σε μία άλλη εταιρεία.

Να είναι ο τύπος σου

Μερικές γυναίκες αντιπαθούν τα πολύ μικρά strings. Αυτό σημαίνει λοιπόν πως δεν πρέπει να καταπιεστούν. Αγόρασε πραγματικά αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετα και μη σκεφτείς ποτέ πως φαίνεται πάνω σου. Τα γυναικεία εσώρουχα είναι κάτι πολύ προσωπικό και πρέπει να νιώθεις ένα με αυτά.

Να είναι επώνυμα

Και όμως η επωνυμία μετράει και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εάν κάνεις μία αναζήτηση σε ένα e-shop όπως το Coquette και δεις την νέα collection γυναικείων εσωρούχων της Luna θα καταλάβεις τη σχεδιαστική διαφορά. Η επωνυμία δεν προσφέρει μόνο υψηλή ποιότητα και όμορφες γραμμές, αλλά και μοναδικό style το οποίο αναδεικνύει τον χαρακτήρα της γυναίκας. Είσαι ρομαντική, sexy, δυναμική ή απαιτητική; Δε χρειάζεται να απαντήσεις. Φόρα αυτά τα εσώρουχα που σ’ εκφράζουν σήμερα!

Να μπορείς να τα φορέσεις εύκολα

Μερικές γυναίκες αγαπούν ρούχα τα οποία κάνουν τα εσώρουχα τους μέρος του outfit. Τέτοια είναι τα σουτιέν bralette, τα μπουστάκια και τα κορμάκια, όπως αυτά της Miss Rosy. Αν είσαι αυτής της φιλοσοφίας, τότε πρέπει να επιλέξεις σχέδια τα οποία αναβαθμίζουν την συνολική σου εικόνα και ξεφεύγουν από την ιδέα «εσώρουχο», χωρίς όμως να χάνουν την χρήση τους. Είναι ένας μοντέρνος τρόπος να δείχνεις την άνεση με το σώμα σου.

Να μην είναι υπερβολικά ακριβά

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως τα πανάκριβα εσώρουχα είναι και τα καλύτερα. Λάθος, το κόστος θα πρέπει να είναι ανάλογο της ποιότητας και του σχεδιασμού. Θες να έχεις επιλογές και να είναι προσιτές, μιας και τα γυναικεία εσώρουχα είναι κάτι που φοράς καθημερινά και αλλάζουν ακόμα και 2-3 φορές εντός μίας ημέρας. Για να βρεις αυτά που σου ταιριάζουν άψογα, είναι επώνυμα και παραμένουν οικονομικά επισκέψου το e-shop της Coquette.

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑ. ΑΣ. Ιονίων Νήσων
Επόμενο άρθροΣυλλήψεις για μέθη στη Λευκάδα