Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Γυναικεία πέδιλα – Να πως θα επιλέξεις σωστά!

Γυναικεία πέδιλα – Να πως θα επιλέξεις σωστά!

0

Στα γυναικεία παπούτσια θα βρεις πολλά και διαφορετικά είδη, όμως αυτά που πραγματικά θα λατρέψεις είναι τα πέδιλα. Δες γιατί πρέπει να έχεις τα δικά σου!

Αναμφίβολα τα γυναίκεια πέδιλα είναι ένα παπούτσι που αγαπάμε όλες μας γιατί προσφέρει όμορφο περπάτημα με αυτοπεποίθηση, άνεση και φυσικά είναι ότι πιο chicγια το καλοκαίρι.

Δες πως θα επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα:

Σχέδιο

Τα γυναικεία πέδιλα του καλοκαιριού 2020 ακολουθούν δύο βασικές φόρμες. Η πρώτη είναι το άνοιγμα, όπου όμορφα λουράκια αγκαλιάζουν το πόδι σου. Η δεύτερη είναι το κλειστό μπροστινό μέρος, όμως με ένα πολύ όμορφο και ελαφρύ υλικό που το μεταμορφώνει σε ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό και πολύ δροσερό μποτάκι.

Περίσταση
Τα γυναικεία παπούτσια αλλάζουν ανάλογα την περίσταση. Για παράδειγμα τα βραδινά γυναικεία πέδιλα είναι πιο εντυπωσιακά και πάντα πρέπει να τα φοράς με ρούχα που τα υποστηρίζουν και τα αναδεικνύουν. Από την άλλη πλευρά τα πρωινά, ακολουθούν μία πιο χαρούμενη και ανέμελη φιλοσοφία ώστε να ταιριάζουν με κάθε σου casualoutfit.
Τακούνι

Στα γυναικεία πέδιλα ρόλο παίζει το ύψος του τακουνιού. Αυτά με τακούνι είναι τις περισσότερες φορές που έχουν στόχο να μαγνητίζουν και να εντυπωσιάζουν τους γύρω σου.  Από την άλλη πλευρά τα φλατ είναι τα πιο «καθημερινά». Φυσικά αυτά είναι σχετικά γιατί κάποιες γυναίκες λατρεύουμε το μεσαίο τακούνι σε κάθε στιγμή της ημέρας μας.

Χρώμα

Το χρώμα παίζει ρόλο και σίγουρα φέτος δεν θα σε απογοητεύσει. Τα γυναικεία παπούτσια που θα  βρεις ακολουθούν την κλασσική μαύρη φόρμα, αλλά υπάρχουν και πολλά που προσανατολίζονται σε πιο bohoχρωματικούς τόνους, όπως κίτρινα, καφέ, μπλε. Φυσικά θα βρεις και διάφορα άλλα που θυμίζουν animalprint, κροκό, έχουν χρωματικούς συνδυασμούς ή λάμπουν σε μεταλιζέ αποχρώσεις.

Μπότες

Τέλος αν είσαι η γυναίκα που λατρεύει να εντυπωσιάζει τότε τόλμησε να φορέσεις ανοιχτές μπότες πέδιλα. Είναι το γυναικείο παπούτσι που αναβλύζει αυτοπεποίθηση, εντυπωσιασμό και φυσικά κυριαρχία σε κάθε σου βήμα. Εάν πραγματικά θες κάτι ξεχωριστό, που να σπάει τα στερεότυπα του «τι είναι πέδιλο», τότε θα πρέπει να το φορέσεις!

Για να βρεις τα πιο εντυπωσιακά πέδιλα σε χαμηλές τιμές ή άλλα γυναικεία παπούτσια, επισκέψου το artepiedi.gr και ανακάλυψε τα! Αποστολή σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη χώρα.

Προηγούμενο άρθροΑιμορροΐδες: Τι είναι και πως θα βρεις αποτελεσματική λύση
Επόμενο άρθρο«Ο φόβος φυλάει τα έρμα»