Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου σήμερα στο γήπεδο Σφακιωτών- Πρωταθλήτρια η Αναγέννηση...

Μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου σήμερα στο γήπεδο Σφακιωτών- Πρωταθλήτρια η Αναγέννηση Τσουκαλάδων

0

Η απονομή Πρωταθλήματος  της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  του Α’ Ομίλου στην Αναγέννηση  Τσουκαλάδων από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας  πραγματοποιήθηκε σήμερα  το απόγευμα μετά από το τέλος  του  τελευταίου αγώνα  του Πρωταθλήματος  με του Νέους Πανλευκάδιου.

Οι παίκτες , ο προπονητής ,και η Διοίκηση  ξέσπασαν  σε ξέφρενους  πανηγυρισμούς  με καπνογόνα  και σαμπάνιες , μετά την λήξη  του αγώνα με την ομάδα των Νέων Πανλευκάδιου, που τους βρήκε νικητές με τελικό σκορ 0-4.  Μην ξεχνάμε  ότι και λόγω της πανδημίας  του covid – 19 , το ποδόσφαιρο γιόρτασε στη Λευκάδα, μετά από δύο  σχεδόν χρόνια. Οι φίλαθλοι, που  δεν ήταν και λίγοι συμμετείχαν  ενεργά  στη γιορτή  αφού  η Αναγέννηση στη Λευκάδα στο άθλημα του  ποδοσφαίρου, είναι  η μόνη , που  κέρδισε  Πρωτάθλημα  και ανεβαίνει κατηγορία. Μετά  το τέλος  της απονομής του Κυπέλλου  και των μεταλλίων στους παίκτες  και τον προπονητή της ομάδας , ο  Πρόεδρος του χωριού Τσουκαλάδων κ. Σπύρος Ροντογιάννης  έδωσε  τιμητικές πλακέτες στον αρχηγό της ομάδας  κ. Ιωάννη Βεργίνη  και στον  παλαιότερο ενεργό παίκτη  της ομάδας  κ. Παναγιώτη Βαγενά για την συμμετοχή  και συμβολή τους  στην επιτυχία της ομάδας.

Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : ο  Βουλευτής  Λευκάδας  κ. Αθανάσιος Καββαδάς,ο πρώην Βουλευτής  Λευκάδας  & Διοικητής ΟΓΑ κ. Ξενοφώντας Βεργίνης, ο Αντιπεριφερειάρχης  Λευκάδας κ. Ανδρέας Κτενάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός, ο Περιφερειακός  Σύμβουλος  κ. Ιωάννης  Ροντογιάννης, ο Αντιδήμαρχος  κ. Νικόλαος Βικέντιος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τσουκαλάδων κ. Σπύρος  Ροντογιάννης, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λευκάδας κ. Γεώργιος Μπουρδάρας, ο Πρόεδρος  κ. Θωμάς Κάρτσακλας , ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσουκαλάδων κ. Επαμεινώνδας  Ροντογιάννης  κ.α.

Η Διοίκηση της Αναγέννησης  πρόσφερε  σε όλους τους παρευρισκόμενους γλυκίσματα  και αναψυκτικά.

Μ.Λ.

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο Πανλευκάδιου στην Αναγέννηση Τσουκαλάδων
Επόμενο άρθρο«Ορφέας» Λευκάδας – Ακολουθήστε μας τώρα και στο Instagram