Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Κι όμως το “Μεγανήσι” νίκησε…στην Αγγλία!

Κι όμως το “Μεγανήσι” νίκησε…στην Αγγλία!

0
Meganisi-lands

Meganisi-lands

Μάλιστα όχι μια αλλά τρεις φορές.

Επειδή τελευταία έχουμε καταληφθεί από ένα κλίμα μοιρολατρείας και ηττοπάθειας, η αισιόδοξη είδηση έφτασε στο blog Meganisi News από την βροχερή και παγωμένη Αγγλία. Το «Μεγανήσι» είναι σίγουρο ότι τα καταφέρνει περίφημα… Δεν πατάει, πετάει …καλπάζοντας σε νέους δρόμους στρωμένους με δόξα, χρήμα και δάφνες !

Το 6 χρονών ιρλανδικό καθαρόαιμο «Μεγανήσι» κέρδισε στις 29 Νοεμβρίου 2012 στον ιππόδρομο του Newbury με αναβάτη τον Α P McCoy, κάνοντας τον ιδιοκτήτη του και όσους στοιχημάτισαν σ΄αυτό μερικές χιλιάδες ευρώ πλουσιότερους. Mάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά, έχει συμμετάσχει σε εννέα αγώνες, έχει κερδίσει τρεις, ενώ έχει έρθει δεύτερο σε δύο.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο ιδιοκτήτης του Μr M A Sherwood έχει επισκεφθεί το νησί μας ή κάποιος άλλος που έκανε διακοπές στο Μεγανήσι και το πούλησε στο σημερινό ιδιοκτήτη, άλλωστε λίγη σημασία έχει…

Η ουσία είναι πως το «Μεγανήσι» εκτός από καλοκαιρινές συγκινήσεις, προσφέρει συμμετέχοντας σε ιππικούς αγώνες δυνατά καρδιοχτύπια σε όσους στοιχηματίζουν σ΄ αυτό και το χειμώνα!

Δείτε εδώ σε video το «Μεγανήσι» να μεγαλουργεί αφήνοντας «μακράν πίσω» τους αντιπάλους του να «τρώνε σκόνη», ξεσηκώνοντας speaker και θεατές. «Παραμιλάνε» οι Άγγλοι bet- booker στο άκουσμα του φοβερού ονόματος.

Φυσικά με προπονήτρια την Miss Rebecca Curtis… και ποιο άλογο δεν θα νικούσε.

rebeccacurtis 2538996

Πηγή: meganisinews.eu

Προηγούμενο άρθροΕκδηλώσεις για τη γιορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών
Επόμενο άρθρο17η αγωνιστική Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας