Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Μονόπετρα δαχτυλίδια: Δείξε την αγάπη σου με κάτι λαμπερό

Μονόπετρα δαχτυλίδια: Δείξε την αγάπη σου με κάτι λαμπερό

0

Τα μονόπετρα δαχτυλίδια είναι ο πιο λαμπερός τρόπος να εκφράσεις όλα αυτά τα συναισθήματα που έχεις για το άλλο σου μισό. Δες πώς να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Κάθε άντρας θέλει να κάνει ένα πολύ καλό δώρο στη γυναίκα της ζωής του, όπως είναι τα μονόπετρα δαχτυλίδια. Σημαίνει όμως πως πρέπει να είναι και πανάκριβο; Σαφώς και όχι γιατί σε ένα δώρο δεν μετρά το κόστος, αλλά η συμβολική του αξία και το περιεχόμενο.

Δες λοιπόν όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν επιλέξεις μονόπετρα δαχτυλίδια για την αγαπημένη σου, αλλά και τον τρόπο να βρεις κάτι οικονομικό.

Υλικό

Το υλικό μετράει αρκετά στον καθορισμό της τιμής, αλλά και την ίδια την περίσταση, για τον οποία προσφέρεται. Τα μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνων ή γάμου είναι τα κλασσικά και τις περισσότερες φορές είναι λευκόχρυσα, καθώς ο λευκόχρυσος αποτελεί μια διαχρονικά κομψή επιλογή.

Μια νέα τάση όμως, που κερδίζει διαρκώς όλο και περισσότερο έδαφος, είναι τα ροζ χρυσά μονόπετρα δαχτυλίδια, για εκείνες που θέλουν να συνδυάσουν το κλασσικό με το μοντέρνο και να φοράνε στα δάχτυλά τους ένα κόσμημα, που μαγνητίζει κυριολεκτικά όλα τα βλέμματα πάνω του.

Μία πιο κλασσική και αγαπημένη επιλογή είναι τα λευκόχρυσα μονόπετρα, για εκείνες που είναι λάτρεις του minimal και κομψού στυλ. Μπορείς να βρεις σε ποικιλία καθαρότητας, σχεδίων και με διαφορετικές πέτρες όπως θα δεις παρακάτω.

Πέτρα

 

Όπως λέει και το όνομα του, τα μονόπετρα δαχτυλίδια φέρουν έναν πολύτιμο ή ημιπολύτιμο λίθο. Στο κέντρο του μπορεί να υπάρχει ζιργκόν, μαργαριτάρι ή άλλος πολύτιμος λίθος που ανεβάζει κατά πολύ την τιμή του. Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσα χρήματα θες να διαθέσεις.

Καθαρότητα

Η καθαρότητα είναι ένα μέτρο σύγκρισης των μετάλλων και των πολίτων λίθων. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορα κράματα και πετρώματα. Εάν θες ένα εντυπωσιακό δώρο, χωρίς να χάσεις από την αισθητική, μπορείς να κάνεις έκπτωση στην καθαρότητα για να σου βγει πιο οικονομικό.

Σχέδιο

Ανάλογα την ικανότητα του τεχνίτη και τη λεπτομέρεια θα δεις διαφοροποιήσεις στις τιμές. Αυτό έχει να κάνει με το πόσο δουλεμένο στο χέρι είναι, το brand και φυσικά το κατάστημα που το διαθέτει. Τα μονόπετρα δαχτυλίδια είναι αρκετά δημοφιλή και υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και εταιρειών, αρκεί να κάνεις μία καλή έρευνα αγοράς.

Περισσότερες προτάσεις;

Εάν θες περισσότερες συμβουλές, προτάσεις και επιλογές για το μοναδικό δώρο που της ετοιμάζεις, τότε επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα goldy.gr. Εκεί σε περιμένουν μοναδικές τιμές, πλούσια ποικιλία και φυσικά τη δυνατότητα να διαμορφώσεις το δικό σου μονόπετρο όπως το θες. Ακόμη πολλά άλλα κοσμήματα και ρολόγια!

Προηγούμενο άρθροΗλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής, μαθητών/-τριών για το σχολικό έτος 2020 – 2021
Επόμενο άρθροΟ κάμπος της Καρυάς και η λιμνοδεξαμενή … των υποσχέσεων