Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Παιχνίδια για γάτες μέσα από το Pet Shop 88

Παιχνίδια για γάτες μέσα από το Pet Shop 88

0

synarmologoumeno-tunnel-gia-gatesΟι γάτες αγαπούν την διασκέδαση και τα παιχνίδια όσο λατρεύουν τα ψαροκόκαλα και σίγουρα θα περάσουν πολλή ώρα μέχρι να βαρεθούν και να πέσουν για ύπνο.

Η μικρή γατούλα σας έχει την δική της λογική γι΄αυτό πρέπει να γνωρίζετε ότι η συμπεριφορά της δεν είναι σαν κι αυτή του σκύλου. Το παιχνίδι για τη γάτα δεν τελειώνει σε μία μικρή μπαλίτσα που εσείς την πετάτε μακριά για να σας την φέρει. Θέλει ίντριγκα και σασπένς! Πρέπει να την κάντε να πιστέψει ότι το παιχνίδι είναι δική της ιδέα. Εξάλλου αν είστε γατόφιλος, σίγουρα έχετε δει την ψιψίνα σας να επινοεί μόνη της παιχνίδια και να ασχολείται με αυτά για πολλές ώρες.

Το Pet Shop 88 σας παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια για γάτες, σε τιμές πολύ προσιτές. Εάν, πάλι, προτιμάτε τα αυτοσχέδια παιχνίδια, δώστε προσοχή στα παρακάτω:

  1. Μπάλα από μαλλί ή το κουβάρι της γιαγιάς. Ένα από τα πιο εύκολα παιχνίδια που έχουμε όλοι σπίτι μας και μπορούμε να δώσουμε στην γατούλα μας
  2. Τα πολύ απλά χαρτόκουτα είναι μία ακόμα επιλογή για την γατούλα σας. Σίγουρα κάποια στιγμή θα την δείτε να μπαίνει μέσα σε αυτό και να κάθεται
  3. Στη ίδια κατηγορία με την παραπάνω ανήκει και η εφημερίδα. Ο θόρυβος που κάνει δελεάζει την γάτα σας και της τραβάει την προσοχή

Παιχνίδια jogging

Μην εκπλαγείτε όταν δείτε την γάτα σας να τρέχει μέσα στο σπίτι και να κρύβεται, παρακινώντας σας να την πιάσετε και να τρέξετε μαζί της.

Επιλέξτε online τα παιχνίδια της γάτας σας

Το running mouse θα αυξήσει την περιέργεια της γάτας σας. Αποκτήστε το εύκολα και γρήγορα, σε τιμή έκπληξη!

Πολύχρωμο τούνελ για γάτες από fleece και αλουμινόχαρτο στο εσωτερικό για περισσότερα ηχητικά εφέ. Οι γατούλες το λατρεύουν, ενώ το προτιμούν και τα μικρά σκυλάκια!

Για περισσότερα προϊόντα για την γατούλα σας, επισκεφθείτε το Pet Shop 88!

Προηγούμενο άρθροΤΑΟΛ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκμετάλλευση του Οινοποιείου
Επόμενο άρθροΦάσεις και γκολ από τον αγώνα Θεσπρωτικό-Τηλυκράτης 0-1