Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Πρέβεζα: Στις φλόγες βιβλιοπωλείο τα ξημερώματα

Πρέβεζα: Στις φλόγες βιβλιοπωλείο τα ξημερώματα

0
vivliop1

vivliop1

Καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά. Φωτογραφίες και βίντεο.

Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη βιβλιοπωλείο στην Πρέβεζα από φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα.

Ο πυκνός καπνός, η έντονη μυρωδιά, αλλά και οι μικροεκρήξεις ξύπνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες ενοίκους γειτονικών πολυκατοικιών οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως την πυροσβεστική.

Το βιβλιοπωλείο βρίσκεται στην οδό Π. Τσαλδάρη στην Πρέβεζα στο ισόγειο διώροφης πολυκατοικίας.

Ακριβώς από επάνω στεγάζεται ιδιωτικό ιατρείο το οποίο υπέστη ζημιές αφού έλιωσαν τα κουφώματα αλουμινίου ενώ από την υψηλή θερμοκρασία έσπασαν και τα τζάμια από τις μπαλκονόπορτες με αποτέλεσμα ο πυκνός καπνός να εισχωρήσει μέσα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις να έχουν υποστεί ζημιές τα ιατρικά μηχανήματα.

Στον τρίτο όροφο υπάρχει διαμέρισμα το οποίο όμως δεν κατοικείται.

vivliop2

Το βιβλιοπωλείο καταστράφηκε ολοσχερώς με τους ιδιοκτήτες να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, μόλις αντίκρισαν την θλιβερή εικόνα του καμένου καταστήματός τους.

Τα διπλανά ισόγεια καταστήματα, των οποίων οι ιδιοκτήτες ειδοποιηθήκαν και βρέθηκαν στο σημείο, καθώς και τα διαμερίσματα διπλανής πολυκατοικίας δεν απειλήθηκαν από την φωτιά αφού η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πρέβεζας ήταν άμεση.

Στο σημείο βρέθηκαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής με 7 άντρες οι οποίοι ρίχτηκαν στην μάχη με τις φλόγες ενώ το έργο της κατάσβεσης συντόνιζε ο επιπυραγός και υποδιοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πρέβεζας κ. Βαρδής Θεόδωρος.

Επίσης η παρουσία της τροχαίας συνέβαλε στην ομαλή επιχείρηση της πυροσβεστικής.

Τα αίτια της φωτιάς θα ερευνηθούν από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής ενώ για όλο το βράδυ θα παραμείνει στο σημείο όχημα της πυροσβεστικής για παν ενδεχόμενο.

vivliop3

Πηγή: pamepreveza.gr

Προηγούμενο άρθροΤο Μεγανήσι από το…ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΙΙ
Επόμενο άρθροΣφοδρή χαλαζόπτωση στη Λευκάδα