Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Προτάσεις για χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου – Καλοκαίρι 2022

Προτάσεις για χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου – Καλοκαίρι 2022

0

Οι μπομπονιέρες γάμου δεν αποτελούν ένα απλό στοιχείο σε έναν γάμο. Είναι μια χειρονομία εκτίμησης προς τους καλεσμένους, ένα αναμνηστικό δώρο για να μείνει χαραγμένο στην μνήμη τους. Πολλές φορές, έξτρα δωράκια τις συνοδεύουν είτε για διακοσμητικούς λόγους είτε για πιο πρακτικούς ή λειτουργικούς. Εδώ και αιώνες, υπάρχουν στις παραδόσεις λαών σε όλο τον κόσμο, ενώ σήμερα, μπορεί να έχει αλλάξει ο σχεδιασμός ή τα υλικά του, αλλά ο συμβολισμός παραμένει ο ίδιος. Οι χειροποίητες μπομπονιέρες είναι μια επιλογή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Γίνονται με απλά ή πιο εξεζητημένα υλικά, μπαίνει φαντασία, καθώς και προσωπική εργασία. Για αυτόν τον λόγο είναι μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις τα τελευταία χρόνια. Το 2022, μπορεί να είναι το έτος σταθμός για τον γάμο σας, έτσι θα ακολουθήσουν μερικές προτάσεις για τις χειροποίητες, ώστε να πρωτοτυπήσετε και να διαλέξετε μια που σας ταιριάζει:

Κλασικές μπομπονιέρες γάμου

Κλασικό όπως πάντα, θεωρείται το λευκό χρώμα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα χειροποίητο φάκελο δαντέλα με κορδέλα και στο κούμπωμα ένα στρας. Κάτι διαφορετικό, είναι ένα κουτάκι χρωματιστό, τυλιγμένο με διάφορες δαντέλες και κορδέλες, ενώ πάνω του θα υπάρχει ένα μεταλλικό στοιχείο, όπως το δέντρο της ζωής, μια καρδιά, ένα κοχύλι ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει που υπάρχει διαθέσιμο. Επίσης, μια τούλινη σε εκρού χρώμα με δαντέλα και διακοσμητικόLove, είναι ένας τρόπος να δείξετε την αγάπη σας. Ακόμη, μια μπομπονιέρα μεταλλική άμαξα σε λευκό χρώμα δείχνει αριστοκρατική και εντυπωσιάζει.

Μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου

Τα πουγκιά οργάντζας σε διαφορετικούς χρωματισμούς δεμένα με σατέν, φαρδιά κορδέλα και το δέντρο της ζωής σε χρυσό ή ασήμι, είναι μια πρωτότυπη και μοντέρνα ιδέα. Επόμενο, μια μπομπονιέρα κρεμαστή, με κορδέλες και φτερά, ενώ θα κρέμεται ένα μεγάλο χρυσό ή ασημένιο κλειδί είναι μια από τις πιο ξεχωριστές επιλογές, μιας που τα κλειδιά θεωρούνται σύμβολο καλοτυχίας. Από την άλλη, ένας τούλινος φιόγκος με πολυτελή κορδέλα και ένα ρόδι, είναι σίγουρα κάτι το διαφορετικό. Αν σας αρέσουν οι φάκελοι, είναι στην μόδα και μπορείτε να επιλέξετε έναν με λινάτσα και διακόσμηση από ανθάκια.

Εναλλακτικές μπομπονιέρες γάμου

Εναλλακτική λύση σε πιο ρομαντικό στυλ, είναι οι μπομπονιέρες γάμου χειροποίητες σε σχήμα καραμέλας με δαντέλα, δεμένη στις άκρες με σατέν κορδέλα και ανθάκια. Άλλη ιδέα, είναι ένα γαλάζιο ή μπλε κουτάκι δεμένο με σχοινί, ενώ πάνω του θα το διακοσμούν μικρά κοχύλια. Ένα όμορφο θέμα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης, μια γυάλινη μπιζουτιέρα με όμορφη κορδέλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρακτικά για την φύλαξη των κοσμημάτων. Οι γυάλινοι σωλήνες, γεμάτοι από κουφέτα, ενώ εξωτερικά είναι δεμένοι με μεταλλικές ευχές, όπως αγάπη και ευτυχία, θεωρούνται μια εναλλακτική πρόταση.

Οικονομικές μπομπονιέρες γάμου

Μια πρόταση είναι το λινό πουγκί σε διάφορους χρωματισμούς, δεμένο με δαντελωτή κορδέλα συνοδευόμενη από μια καρδιά. Είναι μίνιμαλ, ενώ οι χρωματισμοί που ταιριάζουν καλύτερα είναι σε ουδέτερα χρώματα ή γήινους τόνους. Άλλη ιδέα, είναι ένα ξύλινο κουτί σε διάφορα σχήματα, δεμένο με σατέν κορδέλα και ανθάκια. Επόμενο, είναι μια τούλινη σε λευκό ή γαλάζιο χρώμα, δεμένη με σχοινί και έναν θαλάσσιο αστερία. Ένα χάρτινο κουτάκι, περίτεχνα σχεδιασμένο και κομμένο σε εκρου χρώμα με μια καρδιά, είναι μια οικονομική, αλλά όμορφη λύση. Ο καμβάς, ένα άλλο υλικό, θα μπορούσε να συνδυαστεί με δαντέλα και διακοσμητικό στοιχείο το άπειρο.

Όπως είδαμε, υπάρχουν πολλές επιλογές για χειροποίητες μπομπονιέρες για κάθε τσέπη. Μέσα από ιδέες και πολλή φαντασία θα μπορέσετε να διαλέξετε αυτή που σας καλύπτει. Σαφώς, και καλό είναι να ταιριάζει με το όλο θέμα του γάμου σας, τα χρώματα, τον στολισμό, τα υλικά. Όλα πρέπει να δένουν αρμονικά μεταξύ τους για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Η αισθητική που θα προκαλέσουν να συνδυάζεται με το όλο σκηνικό και ατμόσφαιρα. Έτσι, θα μείνετε ικανοποιημένοι πως αυτή τη μέρα, από τις σπουδαιότερες της

Προηγούμενο άρθροΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Απόλπαινας για την έλλειψη ταχυδρομικού Διανομέα στην περιοχή
Επόμενο άρθροΔήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός: «Ένα ακόμη σημαντικό έργο για την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο μας εισέρχεται σε φάση υλοποίησης».