Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Συνεργείο καθαρισμού σπιτιού – Είναι απαραίτητο;

Συνεργείο καθαρισμού σπιτιού – Είναι απαραίτητο;

0

Η καθαριότητα και η υγιεινή του σπιτιού μας είναι πολύ βασικοί παράγοντες για την καλύτερη διαβίωσή μας. Ένα καθαρό σπίτι κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, ενώ ένα σπίτι με δυσάρεστες οσμές ή με ένα πάτωμα γεμάτο λεκέδες, σκονισμένα παράθυρα ή βρώμικες τουαλέτες, μας εμποδίζει και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και προβλήματα υγείας. Ακόμη κι αν καθαρίζουμε συχνά το σπίτι μας, ένα απλό καθάρισμα δεν μπορεί να εξουδετερώσει τυχόν εστίες μόλυνσης και παθογόνους μικροοργανισμούς που είναι αόρατοι στο γυμνό μάτι. Το συνεργείο καθαρισμού σπιτιού είναι η καλύτερη λύση, και το παρόν άρθρο θα σας κατατοπίσει σχετικά απαντώντας σε απορίες που μπορεί να έχετε.

Παθογόνοι μικροοργανισμοί, όπως είναι τα ακάρεα, οι μύκητες και τα βακτήρια, είναι πιθανό να αναπτυχθούν στο σπίτι σας και να πολλαπλασιάζονται χωρίς να καταλαβαίνετε το παραμικρό. Ο ιδρώτας, η απολέπιση και η μεταφορά μικροβίων από τον εξωτερικό χώρο θα επιδεινώσουν την κατάσταση και θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στην ανάπτυξη των παθογόνων οργανισμών. Επίσης, λεκέδες που δημιουργήθηκαν από τρόφιμα ή υγρά μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ευνοϊκά στην εκκόλαψη των ανεπιθύμητων μικροοργανισμών.

Τέλος, επειδή στις μέρες μας οι περισσότεροι από μας λείπουμε πολλές ώρες απ’ το σπίτι λόγω της εργασίας μας, δεν βρίσκουμε τον χρόνο να κάνουμε ένα εκτεταμένο καθάρισμα στο σπίτι μας. Το συνεργείο καθαρισμού είναι αυτή ακριβώς η λύση που θα μας λύσει τα χέρια και θα μας επιτρέψει να ζούμε σε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον.

Χρειάζεται όντως ένα συνεργείο καθαρισμού σπιτιού;

Σε περίπτωση που παρατηρήσετε προβλήματα όπως μούχλα, λεκέδες από σκουριά ή άλλα ανεξίτηλα σημάδια στο πάτωμα ή στις επιφάνειες, θα χρειαστείτε ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού σπιτιού, καθώς χρειάζονται ειδικοί μέθοδοι και υλικά, κι όχι ένα απλό καθάρισμα. Επίσης, είναι απαραίτητο όταν το σπίτι σας ταλαιπωρείται από έντονες οσμές που αντιστέκονται στα απλά καθαριστικά.

Το συνεργείο είναι επίσης απαραίτητο εάν σκοπεύετε να μετακομίσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Στην περίπτωση της μετακόμισης, καλό είναι να αποταθείτε σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να είστε συγκεντρωμένοι στη μετακόμισή σας. Στην περίπτωση μιας ανακαίνισης, ένα συνεργείο καθαρισμού σπιτιού θα σας απαλλάξει από τυχόν απορρίμματα, σκόνες, σημάδια από μπογιές και έντονες μυρωδιές που μπορεί να άφησαν στον χώρο τα οικοδομικά υλικά. Αν ακόμη έχετε προβεί σε εργασίες που περιλαμβάνουν γκρεμίσματα τοίχων, το να αποταθείτε σε ένα συνεργείο καθαρισμού είναι εντελώς απαραίτητο.

Συνεργείο καθαρισμού σπιτιού – Υπηρεσίες

Κάθε συνεργείο καθαρισμού σπιτιού έχει και τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, τις δικές του εξειδικεύσεις και τρόπους εργασίας. Πιο κάτω θα δείτε τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει ένα συνεργείο καθαρισμού σπιτιού.

  • Καθαρισμός δαπέδων
  • Καθαρισμός πλακιδίων και μαρμάρων
  • Καθαρισμός μοκετών και χαλιών
  • Καθαρισμός επίπλων
  • Καθαρισμός ανά τακτά χρονικά διαστήματα

To MyConstructor και τα συνεργεία με τα οποία συνεργάζεται είναι σε θέση να σας προσφέρει υψηλές υπηρεσίες απολύμανσης για το σπίτι σας, έτσι ώστε να απολαμβάνετε μια καθαρή και ευχάριστη κατοικία, μακριά από τους διάφορους παθογόνους μικροοργανισμούς. Τα συνεργεία καθαρισμού σπιτιού που θα βρείτε στην πλατφόρμα μας λειτουργούν πάντοτε σύμφωνα με τα κορυφαία πρότυπα του κλάδου και με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικά εξοπλισμών, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και σεβόμενοι το περιβάλλον και τον πελάτη.

Κάθε συνεργείο καθαρισμού σπιτιού που θα βρείτε στην πλατφόρμα της MyConstructor χρησιμοποιεί υλικά καθαρισμού πρώτης ποιότητας, τα οποία καθαρίζουν και απολυμαίνουν άμεσα το σπίτι σου, προσδίδοντάς του μια αίσθηση φρεσκάδας και ευχάριστης μυρωδιάς. Τα υλικά καθαρισμού είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν πρόκειται να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των πελατών μας. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν επιθυμείτε να γίνει χρήση καθαριστικών της δικής σας επιλογής, είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συνεργείο καθαρισμού σπιτιού – Κόστος

Πιο κάτω, θα δείτε κάποιες ενδεικτικές τιμές που παρέχει η εταιρεία μας για συνεργείο καθαρισμού σπιτιού. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το κάθε συνεργείο με το οποίο είμαστε σε συνεργασία και καθορίζονται από τις ανάγκες του κάθε πελάτη και του εκάστοτε σπιτιού. Το κόστος θα διαμορφωθεί από τον αριθμό των καθαριστών που θα χρειαστούν, το είδος και το μέγεθος του χώρου, όπως επίσης κι από την πολυπλοκότητα των εργασιών.

  • Καθαρισμός σπιτιού από 10 € την ώρα
  • Γενικός βιολογικός καθαρισμός σπιτιού από 1,80 € ανά τ.μ.
  • Καθαρισμός σπιτιού από ανακαίνιση 1,90 € ανά τ.μ.
  • Καθαρισμός χώρου από μετακόμιση 1,70 € ανά τ.μ.
  • Καθαρισμός πολυκατοικιών από 39 €

Συνεργείο καθαρισμού σπιτιού – Πακέτα

Σε περίπτωση που ψάχνεις για συνεργείο καθαρισμού σπιτιού και δεν έχεις ακόμη καταλήξει, η My Constructor είναι σε θέση να σου προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα για το σπίτι σου. Η εμπειρία και η γνώση ενός συνεργείου, μαζί με τις ελκυστικές προτάσεις της εταιρείας μας, θα σε απαλλάξει από τις περιττές σκέψεις και το χάσιμο του χρόνου. Πιο κάτω, θα δείτε αναλυτικά δύο από τα πέντε πακέτα που σας προτείνουμε (τα υπόλοιπα τρία πακέτα που δεν αναφέρουμε εδώ αφορούν επαγγελματικούς χώρους).

  • Καθαρισμός σπιτιού: στο πακέτο αυτό αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό ενός σπιτιού με συνολικό εμβαδόν μέχρι 60m² ( 4 ώρες ) και μέχρι 100m² ( 8 ώρες ). Ένα ενδεικτικό ωράριο των εργασιών που προτείνουμε είναι το: 09.00 – 13.00 και 14.00 – 18.00. Με υπευθυνότητα και σεβασμό στο σπίτι σας, οι έμπειροι καθαριστές μας αναλαμβάνουν άμεσα τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Στο πακέτο αυτό περιλαμβάνεται ο καθαρισμός των αλουμινίων με ηλεκτρικό μηχάνημα, εκτεταμένος καθαρισμός των χώρων υγιεινής και της κουζίνας, ο καθαρισμός μπαλκονιών και παραθυρόφυλλων με πιεστικό μηχάνημα, όπως ακόμη και ο καθαρισμός των τοίχων, καθαρισμός με ατμοκαθαριστές και γυάλισμα πατώματος. Στο κόστος του καθαρισμού δεν συμπεριλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών.

Γενικός βιολογικός καθαρισμός σπιτιού: πολλές φορές ένας απλός καθαρισμός δεν είναι αρκετός για το σπίτι μας, καθώς μπορεί να έχουν προκύψει διάφορα ζητήματα υγιεινής. Μια εστία μόλυνσης θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και με εξειδικευμένες μεθόδους, ούτως ώστε να εξουδετερωθεί και να μη διατρέχουμε κάποιον κίνδυνο υγείας.  Οι αιτίες μόλυνσης μπορεί να προέρχονται από διαφορετικές πηγές, είτε πρόκειται για κάποιο τρωκτικό είτε για βακτήρια που δεν εντοπίζονται με το γυμνό μάτι. Μια από τις πιο βασικές αιτίες μόλυνσης είναι τα ακάρεα, όπως επίσης και οι βρώμικες επιφάνειες. Αυτό που χρειάζεστε επειγόντως είναι ένα συνεργείο καθαρισμού σπιτιού που θα εκτελέσει βιολογικό καθαρισμό και θα απομακρύνει τις όποιες επικίνδυνες εστίες μόλυνσης. Το πακέτο περιλαμβάνει την αποστείρωση του σπιτιού, με έμφαση στην κουζίνα και στο μπάνιο, τον βιολογικό καθαρισμό σε καναπέδες, χαλιά και στρώματα, και το πλύσιμο των ταβανιών με ατμοκαθαριστή. Ο βιολογικός καθαρισμός είναι πλήρως ασφαλής, ακόμη και για σπίτια στα οποία υπάρχουν βρέφη, ζώα ή ασθενείς ή ακόμη και άνθρωποι που είναι ευαίσθητοι στις διάφορες αλλεργίες.

Συνεργείο καθαρισμού σπιτιού με τη My Constructor

Η My Constructor αποτελεί μια εξαιρετικά λειτουργική λύση για όσους επιθυμούν να βρουν έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού σπιτιού σε προσιτές τιμές. Όλοι ανεξαιρέτως οι συνεργάτες μας έχουν επιλεγεί με κριτήριο τα προσόντα, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους. Μπορείτε να είστε σίγουροι με την επιλογή σας, καθώς σας εγγυόμαστε ότι οι εργασίες σας θα ολοκληρωθούν στο πλαίσιο και την τιμή που έχει συμφωνηθεί.

Αξιολογούμε σε καθημερινή βάση τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους συνεργάτες μας και, με αυτό τον τρόπο, είμαστε βέβαιοι ότι οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι εγγυημένα οι καλύτερες. Η πλατφόρμα My Constructor είναι σε θέση να προσφέρει ένα μεγάλο εύρος από επιλογές σε όσους αναζητούν την κατάλληλη λύση για όλες τις πιθανές τεχνικές εργασίες.

Η ομάδα της My Constructor, πριν εντάξει τους ειδικούς στο δυναμικό της πλατφόρμας, εφαρμόζει έναν πολύ προσεκτικό έλεγχο. Έχουμε ελέγξει και εξασφαλίσει ότι όλοι οι συνεργάτες μας έχουν τις απαραίτητες άδειες και έγγραφα, εμπειρία στον τομέα τους και πραγματικές. Επίσης, διατηρούμε μια αυστηρή πολιτική κυρώσεων, σε περίπτωση ελλιπούς εξυπηρέτησης ή ψευδών αναφορών από μέρους των συνεργαζόμενων επαγγελματιών. Η ομάδα της My Constructor θα βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής, όπως επίσης και μετά το πέρας των εργασιών, σε περίπτωση που το χρειαστείτε. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας την παροχή υψηλών υπηρεσιών και νοιαζόμαστε για τη βελτίωση τους, τόσο όταν πρόκειται για μεγάλα τεχνικά έργα όσο και για μια απλή εργασία, όπως αυτή που αναλαμβάνει ένα συνεργείο καθαρισμού σπιτιού.

Με σεβασμό στο σπίτι και τα αντικείμενά σας, παρέχουμε υπηρεσίες σε υψηλό επίπεδο και οικονομικές τιμές, με πλήρως ελεγχόμενους και άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες καθαρισμού, εγγυημένες και ασφαλισμένες υπηρεσίες καθαρισμού, εγγύηση ικανοποίησης, προσαρμόσιμα σχέδια καθαρισμού για κάθε πελάτη και περιβαλλοντικά υπεύθυνα και εγκεκριμένα χημικά προϊόντα.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθειά μας, ώστε να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα για τις εργασίες που είναι σε θέση να αναλάβει ένα Συνεργείο Καθαρισμού Σπιτιού, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του myconstructor.gr ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323, για να κλείσετε ραντεβού με την έμπειρη ομάδα μας και να λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε.

 

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήριο Μήνυμα για τον Θάνατο του Αντώνη Μεσσήνη
Επόμενο άρθροΙερά Μητρόπολη Λευκάδος-Ιθάκης: Τιμήθηκε η μνήμη των Προσφύγων στο Κάστρο της Αγίας Μαύρας