Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Τα πάντα για την πλαστική στήθους: Αυξητική, ανόρθωση, ή και μείωση

Τα πάντα για την πλαστική στήθους: Αυξητική, ανόρθωση, ή και μείωση

0

Στατιστικές δείχνουν ότι πάνω από το 65% των γυναικών παγκοσμίως δεν είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος ή την εικόνα του στήθους τους. Και ενώ όταν μιλάμε για πλαστική στήθους συνήθως έχουμε στο μυαλό μας την αυξητική ή την ανόρθωση του, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες η μείωση του απαιτείται για να επιτευχθεί τι επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πώς γίνονται όμως αυτές οι διαδικασίες και σε ποιες τιμές υπολογίζονται; Σήμερα σας δίνουμε απάντηση στα πιο καυτά ερωτήματα για την πλαστική στήθους, λύνοντας όλες τις απορίες σχετικά με την αυξητική, την ανόρθωση αλλά και τη μείωση των γυναικείων μαστών.

Από μικρότερα σε μεγαλύτερα νούμερα

Η αυξητική στήθους είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία απλώς αισθητική επέμβαση, αφού παίζει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία, την καλή διάθεση αλλά και έτσι έμμεσα και στην υγεία της γυναίκας που την επιλέγει. Γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή μετά από μάχη με τον καρκίνο, είναι οι πιο δημοφιλείς υποψήφιες για αυξητική στήθους, ωστόσο υπάρχουν και υγιείς γυναίκες που θέλουν να ανανεώσουν την εμφάνιση τους και να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση τους, αλλάζοντας έτσι τη ζωή τους.

Σε κάθε περίπτωση η αυξητική στήθους (ή αλλιώς προσθετική στήθους) μπορεί να συμβάλλει θετικά στο πώς σας βλέπουν οι άλλοι, ανοίγοντάς σας πόρτες και ευκαιρίες που ποτέ πριν δεν είχατε τολμήσει να φανταστείτε.Σημαντικό είναι να συζητήσετε με τον ιατρό σας το αποτέλεσμα που επιθυμείτε ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος.

Στο ύψος τους

Η ανόρθωση στήθους είναι επίσης μία εξαιρετικά δημοφιλής επέμβαση, ειδικά σε νέες μητέρες που μετά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό θέλουν να επανέλθει το στήθος τους στην αρχική του κατάσταση. Η ανόρθωση στήθους αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πτωτικό – χαλαρό στήθος  μπορεί να συνδυαστεί και με την αυξητική ή με ολικό mommymakeover για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Από μεγαλύτερο σε μικρότερο νούμερο
Πολλές φορές στην πλαστική στήθους απαιτείται η μειωτική των μαστών, καθώς ο υπερβολικός όγκος ή το βάρος τους, προκαλεί προβλήματα στην μέση αλλά και στην καθημερινότητα της γυναίκας. Επιπλέον σε ορισμένες περιπτώσεις που ένας μαστός είναι μεγαλύτερος από τον άλλο, μπορεί να χρειαστεί μειωτική για την εξισορρόπησή τους. Επιπλέον και αυτή η επέμβαση μπορεί να συνδυαστεί με ανόρθωση στήθους για καλύτερα συνολικά αποτελέσματα σε προσαρμοσμένες τιμές.

 

Προηγούμενο άρθροΠροταση συζήτησης της Λαϊκής Συσπείρωσης για το θέμα του τουριστικού περιπτέρου στο Κάστρο
Επόμενο άρθρο«Εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολείων»