Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Επιστροφή και νέα «απόβαση» στη Θηλιά

Επιστροφή και νέα «απόβαση» στη Θηλιά

0
thilia-1

thilia-1

Την Θηλιά στο Μεγανήσι ερωτεύτηκε ελβετός τραπεζίτης.

Την Θηλιά στο Μεγανήσι ερωτεύτηκε ο ελβετός τραπεζίτης, αφήνοντας για λίγο την πολυτέλεια της θαλαμηγού του, για ν΄ απολαύσει ένα πικ-νικ σε μια από τις πολλές μικρές παραλίες του νησιού. Ο ελβετός μεγιστάνας έκανε το γύρο του Αιγαίου και του Ιονίου, αλλά φαίνεται ότι η περιοχή του εσωτερικού αρχιπελάγους του Μεγανησίου κέρδισε την καρδιά του.

Ποιανού είναι τελικά η θαλαμηγός που «κόβει την ανάσα»; Αυτή την ώρα γυροφέρνει … πάλι τη Θηλιά

thilia3

Το σίγουρο είναι ότι δεν περνά απαρατήρητο, αφού μόλις χθες το είδαμε στη Θηλιά στο Μεγανήσι και το απαθανατίσαμε, υποψιασμένοι ή επηρεασμένοι από τα τελευταία γεγονότα στον Σκορπιό και την όλη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Το συγκεκριμένο πολυτελέστατο σκάφος κάλλιστα θα μπορούσε να ανήκει στον φίλο του ρώσου μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ, τον Βλαντιμίρ Ποτάνιν, αφού και αυτός διαθέτει ανάλογη θαλαμηγό, μόνο που το όνομά της είναι «ANASTASIA».

Όπως γράφει η ιστοσελίδα katochi.com, το συγκεκριμένο σκάφος που πλέει στα νερά του Ιονίου, ανήκει σε ελβετό μεγαλοτραπεζίτη. Εμείς αναζητήσαμε στο ιντερνέτ κάποια «ίχνη» της τρομερής θαλαμηγού και είδαμε ότι μεγαλοτραπεζίτης βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια κρουαζιέρα στην Ελλάδα, επισκεπτόμενος πρώτα το Αιγαίο και συγκεκριμένα τα νησιά Μήλο (30/6/2013) και Σαντορίνη (2/7/2013). Έπειτα έβαλε πλώρη για το Ιόνιο, στο οποίο βρίσκεται μέχρι σήμερα, ενώ μάλλον έχει αρχίσει να κατευθύνεται πάλι προς το Μεγανήσι, σύμφωνα με τα όσα μας «έδειξε» το marinetraffic. Και μόλις πριν από λίγο την είδαμε να μπαίνει στα νερά στη Θηλιά.

thilia4

Πηγή: meganisinews.gr

Προηγούμενο άρθροΘα πληρώνουμε “νοίκι” στην περιουσία μας για μία ζωή
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση του βιβλίου «Σε πύρινη τροχιά» της Νόνης Σταματέλου