Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Τραπεζομάντηλα διακόσμησης και άλλες λύσεις για το σαλόνι!

Τραπεζομάντηλα διακόσμησης και άλλες λύσεις για το σαλόνι!

0

Τα τραπεζομάντηλα διακόσμησης, τα καλοκαιρινά ριχτάρια και τα μαξιλάρια πατώματος είναι τρεις μοναδικές επιλογές για τον χώρο σου. Γνώρισε τώρα την αξία τους.

Η τραπεζαρία και το σαλόνι στα περισσότερα σπίτια πλέον βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Σκοπός είναι η εξοικονόμηση χώρου και η μοντέρνα διαρρύθμιση.

Γι’ αυτό το χώρο υπάρχουν μοναδικά λευκά είδη τα οποία προσφέρουν αναβαθμισμένη αισθητική, κρατούν καθαρά τα έπιπλα και προστατεύουν από διάφορες φθορές.

Έλα να γνωρίσεις τις μοναδικές λύσεις.

Τραπεζομάντηλα διακόσμησης

Τα τραπεζομάντηλα διακόσμησης είναι μία μοναδική διακοσμητική λύση που μεταμορφώνει το τραπέζι σου. Ουσιαστικά τοποθετούνται για να το προστατέψουν από σκόνη και γρατζουνιές. Συνήθως δεν γευματίζεις σε αυτά. Θα βρεις μοναδικά σχέδια και χρώματα από εταιρείες όπως η Teoran και η Beauty Home, σε μονοχρωμίες, φλοράλ, vintage μοτίβο, λαχούρια, καρό και πολλά άλλα. Μπορείς να τα συνδυάσεις ιδανικά με την υπόλοιπη αισθητική του σαλονιού σου.

Τα καλοκαιρινά ριχτάρια είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσεις το χώρο σου χωρίς μεγάλες και κοστοβόρες αλλαγές. Προστατεύουν από σκόνη, λεκέδες και υπολείμματα τροφών, ενώ καθαρίζουν πολύ εύκολα και είναι πλενόμενα. Πρόκειται για λεπτές υφάνσεις από υλικά πολυτελείας, οι οποίες δεν ζεσταίνουν τον χώρο, σε αντίθεση με τα μάλλινα ριχτάρια. Θα βρεις πανέμορφα σχέδια σε φλοράλ, γεωμετρικά σχήματα, μονοχρωμίες, boho και πολλά άλλα. Δώσε νέα πνοή στο καθιστικό σου!

Μαξιλάρια πατώματος

Τα μαξιλάρια πατώματος είναι μια μοντέρνα επιλογή για το χώρο σου που προσφέρουν άνεση, θαλπωρή και έχουν παράλληλα διακοσμητική λειτουργία. Θα τα βρεις σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μεγέθη. Σκοπός τους είναι να προσφέρουν πρακτικότητα και αισθητική. Μοναδικές μονοχρωμίες, ιδιαίτερα μοτίβο και πολλά άλλα patterns που θα σαγηνεύσουν τις ματιές των επισκεπτών σου. Απόλαυσε το καθιστικό σου όπως πραγματικά εσύ θες με τα μαξιλάρια πατώματος. Επιπλέον τα λατρεύουν τα παιδιά.

Ανανέωσε το σπίτι σου με ένα κλικ!

Όλα τα παραπάνω λευκά είδη, καθώς και πολλά άλλα ακόμη για τον κρεβατοκάμαρα, το σαλόνι, το μπάνιο θα τα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα uniquelinen.gr. Η κορυφαία ποιότητα και αντοχή σε όλα τα προϊόντα, τα μεγαλύτερα brands, η τεράστια ποικιλία και φυσικά οι ασύγκριτα χαμηλές τιμές είναι οι λόγοι που θα πρέπει να επιλέξεις τα λευκά σου είδη από εδώ.

Προηγούμενο άρθροΣτο Περιφερειακό Ιατρείο Καλάμου τοποθετήθηκε ο οπλίτης ιατρός
Επόμενο άρθροΟ Θανάσης Κασσαπίδης νέος προπονητής στη Δόξα