Αρχική Άλλες ειδήσεις Παιδεία Συνάντηση φοιτητικών παραρτημάτων του ΙΕΕΕ

Συνάντηση φοιτητικών παραρτημάτων του ΙΕΕΕ

0
sb-teiion-iee

sb-teiion-iee

Δελτίο Τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής.

Το δραστήριο Φοιτητικό Παράρτημα ΙΕΕΕ του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων συνεχίζει τις πρωτοβουλίες του, αυτή τη φορά μέσα από μια συνάντηση με το αντίστοιχο παράρτημα του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 4 μ.μ. το IEEE Student Branch του ΤΕΙ Ιονίων Νήσω υποδέχεται στη Λευκάδα μέλη του IEEE Student Branch του ΤΕΙ Μεσολογγίου από το Τμήμα ΤΕ.ΣΥ.Δ. (Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων) στη Ναύπακτο.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο ανάπτυξης συνεργασίας του Φοιτητικού Παραρτήματος Ιονίων Νήσων με άλλα Φοιτητικά Παραρτήματα. Σκοπός της επίσκεψης είναι η γνωριμία μεταξύ των μελών, η ανταλλαγή ιδεών και πιθανόν η δημιουργία μιας νέας κοινής δράσης, όπως και η μετάδοση γνώσης και εμπειρίας από τη μέχρι τώρα δραστηριότητά τους, που θα βοηθήσει στη δική μας εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τα μέλη του ΤΕ.ΣΥ.Δ., παρουσιάζοντάς μας τη μέχρι τώρα πορεία τους, τις δυσκολίες που αντέκρουσαν αλλά και ποιους τρόπους χρησιμοποίησαν για να τις αντιμετωπίσουν, ενώ θα δείξουν ποια είναι η εξέλιξή τους σήμερα. Παράλληλα θα ακολουθήσει σύντομο workshop σε Arduino (ηλεκτρονικές πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα).

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο από το Φάρο
Επόμενο άρθροΔελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. για τα Ιόνια Νησιά