Αρχική Άλλες ειδήσεις Παιδεία Σεμινάρια από το Κέντρο Πρόληψης

Σεμινάρια από το Κέντρο Πρόληψης

0
education-future

education-future

Ενημέρωση από το Κέντρο Πρόληψης Λευκάδας «ΔΙΑΥΛΟΣ».

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ
ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ
ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ
ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΔΙΑΥΛΟΣ»

Στράτου Τσέγιου 9
31 100, ΛΕΥΚΑΔΑ
Τηλ. 26450 24248 Fax:26450 23176
Εmail: keprolef@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ» συνεχίζοντας την εποικοδομητική του συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση διοργάνωσε δύο διήμερα σεμινάρια για εκπαιδευτικούς Α’θμιας, δασκάλους και νηπιαγωγούς, όλου του νομού.
Η εκπαίδευση πάνω στο υλικό αγωγής υγείας με τον τίτλο «Ο κήπος με τις 11 γάτες» , απευθύνονταν σε δασκάλους και υλοποιήθηκε στις 18 και 20 Νοεμβρίου 2013 στο Κέντρο Πρόληψης.
Στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε και η εκπαίδευση, στο υλικό αγωγής υγείας με τίτλο « Ο Πυξιδούλης και η Πυξιδούλα στο Νηπιαγωγείο», η οποία απευθύνονταν σε νηπιαγωγούς και έλαβε χώρα στις 25 και 27 Νοεμβρίου 2013.
Και οι δύο εκπαιδεύσεις διοργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από την Σοφία Ασπρογέρακα- Αργύρη, Κοινωνική Ανθρωπολόγο και επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης, με μεγάλη συμμετοχή από την πλευρά των εκπαιδευτικών.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση του σεμιναρίου, τον Δ/ντη Α’/θμιας Εκπ/σης Λευκάδας κ. Σάντα Φώτιο, τον Υπεύθυνο Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Κακλαμάνη Θωμά καθώς και όλους τους δασκάλους και νηπιαγωγούς για τη συμμετοχή τους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ- ΑΡΓΥΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ,
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ Κ.Π.

Σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ

Προηγούμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε το 3ο θεματικό εργαστήρι του προγράμματος ΤΟΠΕΚΟ
Επόμενο άρθροΔραστηριότητα της Αστυνομίας στην ΠΙΝ το Νοέμβριο