Αρχική Άλλες ειδήσεις Παιδεία Πραγματοποιήθηκε το Arduino Workshop στο ΤΕΙ

Πραγματοποιήθηκε το Arduino Workshop στο ΤΕΙ

0
IMG 0295

IMG 0295

Ενημέρωση από Οργανωτική Επιτροπή.

Λευκάδα, 17/06/2013

Δελτίο τύπου

Θετικές εντυπώσεις και ενθουσιασμό, άφησε σε όλους τους παρευρισκόμενους το Arduino Workshop που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 στο παράρτημα της Λευκάδα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση εργασιών σε open hardware από φοιτητές των τμημάτων της Λευκάδας, ενώ ο Δρ. Α. Κακαρούντας Chair του IEEE Consumer Electronics Society – Greece Chapter μίλησε για το open hardware και εξήγησε τα θετικά που μπορεί να κερδίσει κάποιος με την ενασχόληση με αυτό.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η έκπληξη των παιδιών στο τέλος της εκδήλωσης, όταν μας παρουσίασαν τον Tom, ένα συναρμολογούμενο robot που προγραμμάτισαν σε διάστημα μιας μέρας με σκοπό να αναγνωρίζει φωνή ή κίνηση με σκοπό να κινείται.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ανθή Σαββουλίδου, τη Ρέα Ντούσκου και τη Δήμητρα Γιωτίτσα από τη φωτογραφική ομάδα του ΤΕΙ για όλο το φωτογραφικό υλικό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το IEEE T.E.I of Ionian Islands Student Branch σε συνεργασία με το IEEE Consumer Electronics Society – Greece Chapter.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής.

IMG 0300

IMG 0308

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή του ΝΟΛΕ στο Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο μήνυμα του ΕΕΕΕΚ Λευκάδας