Αρχική Άλλες ειδήσεις Παιδεία Σε ζωντανή μετάδοση η Συνέντευξη Τύπου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Σε ζωντανή μετάδοση η Συνέντευξη Τύπου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

0
ionian-tei

ionian-tei

Δείτε εδώ ζωντανά την συνέντευξη την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 11:30

17 Δεκεμβρίου 2012

Συνέντευξη Τύπου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Αύριο, Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012, στις 11.30 π.μ., ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας και οι Αντιπρόεδροι Καθηγητές Σωτήριος Σούλης και Ιωάννης Δραγώνας θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone (Σκουφά 64, Αθήνα) με θέμα την παρουσίαση των δράσεων της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας».
Με την ίδια ευκαιρία ο κ. Μαραβέγιας θα παρουσιάσει τον απολογισμό της δράσης του ΤΕΙ κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2010-11 και 2011-12, ο οποίος στη συνέχεια θα αναρτηθεί και στο Διαδίκτυο, στο πλαίσιο της πολιτικής διαφάνειας του ΤΕΙ.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.facebook.com/FreeThinkingZone/app_142371818162

Όλο το υλικό της παρουσίασης θα είναι διαθέσιμο στο Διαδίκτυο και θα αποσταλεί και στα Μέσα Ενημέρωσης τις επόμενες ημέρες.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

*Δείτε την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου σε ζωντανή μετάδοση παρακάτω.

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο του Φάρου
Επόμενο άρθροΔιάκριση μαθήτριας από το Μεγανήσι στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών