Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός: «Κατασκήνωση στο Νυδρί»!

Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός: «Κατασκήνωση στο Νυδρί»!

0

Τα καλοκαιρινά ταξίδια των παιδιών μας σιγά –σιγά προγραμματίζονται… Πρώτος σταθμός για τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης, το Νυδρί και η γύρω περιοχή. Αγαπημένος πια προορισμός των παιδιών, η «Κατασκήνωση στο Νυδρί».

Με καθημερινές εναλλαγές στο σημείο συνάντησης και στο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων, πλούσιο πάντα σε παιχνίδι και εξορμήσεις μέσα στη φύση,  δημιουργική απασχόληση και πρωταθλήματα, εμπειρίες εκκλησιαστικής ζωής και ευκαιρίας γνωριμίας με την Ιστορία, την Παράδοση και τις φυσικές καλλονές του νησιού μας, το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού Σχολείου, αγόρια και κορίτσια, που συνυπάρχουν και συνεργάζονται ομαδικά με την εθελοντική προσφορά και φροντίδα μιας ζωντανής ομάδας μεγαλύτερων παιδιών.

Η «Κατασκήνωση στο Νυδρί» θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 19 μέχρι και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, από τις 9.00 το πρωί ως τις 4.00 το απόγευμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από τον υπεύθυνο του προγράμματος, π. Ιωαννίκιο Ζαμπέλη, δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι τις 16 Ιουνίου στα τηλέφωνα: 2645022415, εσ.: 22 και 6974795265.

Λευκάδα, 1η Ιουνίου 2023

Από τις Εκκλ. Κατασκηνώσεις Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης

«Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα υποψηφίου Βουλευτή ΝΔ Λευκάδας Θανάση Καββαδά στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Επόμενο άρθροΚατασκήνωση και στην Ιθάκη… ΞΑΝΑ!