Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Aνακοίνωση δράσης ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού η οποία θα...

Aνακοίνωση δράσης ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου , στον πεζόδρομο

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λευκάδας την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 από τις 11.00 π.μ έως 13.00 μ.μ θα πραγματοποιήσει  δράση ευαισθητοποίησης, στον κεντρικό πεζόδρομο του νησιού, με διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο – Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού. Παράλληλα την ίδια μέρα θα γίνει συμβολική φωταγώγηση της ξύλινης γέφυρας στην είσοδο του  νησιού  με  ροζ χρώμα. Στόχος της δράσης είναι να μεταδοθεί ένα ηχηρό μήνυμα  αισιοδοξίας  και  συμπαράστασης για τις ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Επιπλέον το Κέντρο Κοινότητας σε συνέχεια  της συνεργασίας του με τα κομμωτήρια του νησιού  συγκεντρώνει κοτσίδες με σκοπό την αποστολή τους στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού  «Άλμα Ζωής ».

Εάν επιθυμείτε και εσείς να στηρίξετε τη δράση αυτή και να δείξετε έμπρακτα τη συμπαράστασή σας  με τη δωρεά κοτσίδων,  μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας  στο τηλέφωνο 2645360524 καθώς και στα κομμωτήρια της περιοχής

                                                                                          Από το Δήμο Λευκάδας

Προηγούμενο άρθροΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Πηγαδισάνων «ΠΡΟΟΔΟΣ» διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Η ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ»
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στη Λευκάδα