Αρχική Ειδήσεις Χωριάτες και σκατόμαυρους μας αποκαλούσε η διαιτητική τριάδα

Χωριάτες και σκατόμαυρους μας αποκαλούσε η διαιτητική τριάδα

0

Δεν θα μπούμε στον κόπο να πούμε τι σημαίνει Τηλυκράτης, καθώς από μόνα τους τα 96 χρόνια της ζωής του, λένε πολλά . Δεν γίνεται όμως άλλο να μην αντιδράσουμε σε αυτό το θέατρο του παράλογου που είναι τα μπαράζ για την άνοδο στη super league 2 .

 Προφανώς δεν αρέσουν στους υπευθύνους, ομάδες που δεν χρωστάνε σε κανέναν,  δεν κινούνται στο παρασκήνιο και παίζουν τα παιχνίδια στις 4 γραμμές του γηπέδου χωρίς να ασχολούνται με τίποτα άλλο.

Από την αρχή του μίνι αυτού πρωταθλήματος είδαμε   κακές διαιτησίες , με αρχή στη Μυτιλήνη που όχι μόνο δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη αλλά ήταν ο μοναδικός αγώνας που δεν βγήκαν ούτε φάσεις, συνέχεια με την Κοζάνη στη Λευκάδα που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των διαιτητών καταφέραμε και νικήσαμε ( συγνώμη γι’ αυτό …). Συνέχεια στην Κρήτη που ένα υπέρ μας πέναλτι που κατάπιε ο άρχοντας του αγώνα, θα το έδινε ακόμα και ο αντίπαλος πρόεδρος.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να προσθέσει η χθεσινή διαιτητική τριάδα. Από την αρχή μέχρι το τέλος , απροκάλυπτα , μην αφήνοντας στην τύχη ούτε πλάγιο άουτ, πραγματικοί χειρούργοι.

 Εκτός των αγωνιστικών εγκλημάτων που διέπραξαν , καταφέρθηκαν υβριστικά εναντίων του συνόλου των Λευκαδιτών, αποκαλώντας μας ((χωριάτες )), ενώ επέδειξαν και την ρατσιστική τους συμπεριφορά εναντίον του αθλητή της ομάδας μας Carlos Eduardo αποκαλώντας τον (( σκατοόμαυρο )).

Γι’ αυτό και μόνο ζητάμε την διαγραφή τους από τα μητρώα της Ελληνικής διαιτησίας. Σίγουρα άξιζε ο κόπος και τα χιλιόμετρα γιατί ως γνωστόν ο κύριος Κωστούλας του συνδέσμου Άρτας μένει μόνιμα στην Κομοτηνή ….

Πολλά τα χιλιόμετρα , αλλά άξιζε  ο κόπος … οι δε βοηθοί Νούσιας και Αθανάσιου  θα φροντίσουμε να μην ξαναέρθουν στο ((χωριό μας )) .

Κύριοι ο Τηλυκρατης έχει μια διοίκηση με σταθερό κορμό 10 χρόνια, έχει πάρει δυο πρωταθλήματα Γ εθνικής το 2018 και το 2023, φιλοξενεί άριστα όλες τις ομάδες και δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε αγώνες που είναι από πριν γνωστό το αποτέλεσμα, ούτε κινείτε στο παρασκήνιο , προφανώς γ αυτό και δεν είναι αρεστός στους γνωστούς κύκλους  .

 Εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να τον φτάσουμε εκεί που αξίζει .

 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Προηγούμενο άρθροΤροχαίο ατύχημα σήμερα στην Απόλπαινα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές
Επόμενο άρθροΣυναυλία Συνόλου Βαλκανικής Μουσικής Μουσικού Σχολείου Λευκάδας