Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Δελτίο Τύπου: Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή στο Μεγανήσι

Δελτίο Τύπου: Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή στο Μεγανήσι

0

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο νησί του Μεγανησίου επίσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, η οποία σηματοδοτεί μια νέα εποχή δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Μεγανησίου Λευκάδας.

Τον κ. Τρεπεκλή συνόδευαν ο κ. Αντώνης Δουβίτσας, Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, ο κ. Eυτύχης Zουριδάκης, Aντιπεριφερειάρχης βιομηχανίας, φυσικών πόρων, ενέργειας και τεχνικών επαγγελμάτων και ο κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Παρόντες από τον Δήμο Μεγανησίου ήταν ο Δήμαρχός κ. Γεράσιμος Κατωπόδης, ο κ. Γρηγόρης Τσολάκης, Πρόεδρος του Δ.Σ., οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτριος Κατωπόδης και κ. Ευαγγελία Μελά και ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Νίκος Σολδάτος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Τρεπεκλής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προγραμματισμένα, σχεδιαζόμενα και εν εξελίξει έργα στο νησί, διαβεβαίωσε δε ότι είναι δεδομένη η συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Μεγανησίου για την υλοποίηση των ανωτέρω έργων καθώς και τον προγραμματισμό νέων.

 

Προηγούμενο άρθροΔελτίο Τύπου: Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή με το Δήμαρχο Λευκάδας κ. Ξενοφώντα Βεργίνη
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Δήμαρχου Λευκάδας κ. Ξενοφώντα Βεργίνη με Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας