Αρχική Ειδήσεις Εκλογές ΕΛΜΕ Λευκάδας

Εκλογές ΕΛΜΕ Λευκάδας

0
Πολίτης ρίχνει την ψήφο του στην κάλπη για τις Βουλευτικές Εκλογές 2015, στο 912ο Εκλογικό Τμήμα, στο 4ο Γυμνάσιο στο Αιγάλεω, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015. Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από τις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία. Οι κάλπες κλείνουν στις 7 το απόγευμα, ενώ πρώτη ασφαλή εκτίμηση του αποτελέσματος θα έχουμε λίγο μετά τις 9 καθώς τότε υπολογίζεται ότι θα έχει καταμετρηθεί το 10% των ψήφων της επικράτειας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Αρχαιρεσίες ΕΛΜΕ Λευκάδας

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και  Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΛΜΕ Λευκάδας. Καλούμε τις/τους συναδέλφους να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία, που θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της ΕΛΜΕ Λευκάδας (1ο Λύκειο) από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ., ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν, βάσει του καταστατικού, τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Η εξόφληση των συνδρομών θα γίνει την ημέρα των εκλογών στον ταμία του απερχόμενου ΔΣ, που θα βρίσκεται στο χώρο των αρχαιρεσιών.

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν με τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων κατά της εξάπλωσης του covid-19. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη.

 

Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Λευκάδας

Προηγούμενο άρθροΟργανώσεις Λευκάδας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ: Ιστορικός περίπατος στην πόλη της Λευκάδας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση επιτροπής κατοίκων-ιδιοκτητών Απόλπαινας Λευκάδας