Αρχική Ειδήσεις Επίσκεψη της υποψήφιας Βουλευτή Γεωργίας Αυγερινού στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας

Επίσκεψη της υποψήφιας Βουλευτή Γεωργίας Αυγερινού στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας

0

 

Το νοσοκομείο Λευκάδας επισκέφθηκε χθες η υποψήφια βουλευτής Λευκάδος της ΝΔ, Γεωργία Αυγερινού. Ήταν σαν να επέστρεφε στο σπίτι της . Γνώριμες εικόνες, αγαπημένοι φίλοι και θερμή υποδοχή από όλους τους συναδέλφους της .

Κατ αρχήν επισκέφθηκε το Διοικητή του Νοσοκομείου, Γιάννη Μπάκαβο ο οποίος την ενημέρωσε για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε το νοσοκομείο να έχει τη δυνατότητα να  ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των πολιτών της Λευκάδας και των γύρω περιοχών αλλά και να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει το καλοκαιρινό κύμα των επισκεπτών του νησιού.  ‘Πυξίδα είναι φροντίδα για όλους και κυρίως τους πιο ευάλωτους. Η Υγεία αποτελεί αγαθό που η Πολιτεία πρέπει να εξασφαλίσει για όλους τους πολίτες”, τόνισε η κ. Αυγερινού υπενθυμίζοντας τα λόγια του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη .

Ο κ. Μπάκαβος έκανε δώρο στην Γεωργία Αυγερινού το βιβλίο  «Επαναπατρισμός – 200 χρόνια Ελληνική Τέχνη» το οποίο είχε κυκλοφορήσει με αφορμή την σημαντική έκθεση του συλλέκτη Δημήτρη Φατούρου και της Άννας Αλμπουκέρκ.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενη από Διοικητή κ. Μπάκαβο και τη Διευθύνουσα του Νοσηλευτικού Προσωπικού, Αντωνία Ξηρομερίτη,  επισκέφθηκε όλες τις κλινικές του νοσοκομείου, συζήτησε με συναδέλφους της και ενημερώθηκε για τα θέματα που αντιμετωπίζει η κάθε ειδικότητα . Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή της επίσκεψής της στην Παιδιατρική κλινική αλλά και το τμήμα αιμοδοσίας που άπτονται της ειδικότητάς της και γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί της .

Η κ. Αυγερινού τόνισε τόσο στο Διοικητή του νοσοκομείου όσο και στους συναδέλφους της ιατρούς και νοσηλευτές ότι είναι στη διάθεση όλων να συνεισφέρει  για οποιοδήποτε υγειονομικό θέμα είτε με τις ιατρικές της γνώσεις, είτε με την συναδελφική της αλληλεγγύη.

 

 

Προηγούμενο άρθροΟ πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου Μελάνυδρος φιλοξενεί τους 4×4 Adventure.gr
Επόμενο άρθροΟΠΕΚΑ: Την Παρασκευή οι πληρωμές των επιδομάτων σε χιλιάδες δικαιούχους