Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Επίσκεψη υποψήφιας Βουλευτή κας Γεωργίας Αυγερινού στην Αντιπεριφέρεια Λευκάδας ...

Επίσκεψη υποψήφιας Βουλευτή κας Γεωργίας Αυγερινού στην Αντιπεριφέρεια Λευκάδας , στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας και Διεύθυνση Τροχαίας Λευκάδας

0

Η  Υποψήφια Βουλευτής κα Γεωργία Αυγερινού  στο πλαίσιο των επαφών της

με τους φορείς του νομού μας πραγματοποίησε επίσκεψη  στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδος , στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδος καθώς και στην Διεύθυνση  Τροχαίας Λευκάδος.

Κατά την επίσκεψη  της στην Π.Ε. Λευκάδος συναντήθηκε και συνομίλησε  με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδος  κ. Ανδρέα Κτενά  για τα εν εξελίξει έργα που πραγματοποιεί  η Π.Ε.Λ. και την πρόοδο τους καθώς και για άλλα θέματα αρμοδιότητας της Π.Ε.  Επίσης  συζήτησε με υπαλλήλους  της υπηρεσίας   για την ανάγκη περαιτέρω  στελέχωσης των υπηρεσιών  και για την απλούστευση γραφειοκρατικών διαδικασιών ώστε  να  εξυπηρετείται  καλύτερα ο πολίτης.

Στο γραφείο του ΕΟΠΠΥ , το οποίο φιλοξενείται στην Π.Ε.Λ. ,η κα Αυγερινού, αντάλλαξε  απόψεις με τους εργαζόμενους  για θέματα  υγειονομικού ενδιαφέροντος   και  κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  σχετικά με την λειτουργία του.

Ακολούθως   στην  Αστυνομική  Διεύθυνση  Λευκάδος  επισκέφθηκε στο γραφείο του  τον Αστυνομικό Διευθυντή  Ταξίαρχο  Νίκο Νικολάου  με τον οποίον  συζήτησαν  για την έλλειψη προσωπικού στην υπηρεσία , την αντιμετώπιση  της παραβατικότητας  στον Νομό μας αλλά και για τις επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ .  Συνάντησε  επίσης  στην Διεύθυνση  Τροχαίας  τον  Διοικητή της  Αστυνομικό  Υποδιευθυντή  &  Πρόεδρο της  Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ιονίων Νήσων  Νώντα Κατωπόδη   από τον οποίο ενημερώθηκε  σχετικά με την ετοιμότητα του προσωπικού εν όψει της τουριστικής  σεζόν, τους  χώρους αρμοδιοτήτων  της υπηρεσίας και την ανάγκη  για πιο ευέλικτες  διαδικασίες   στα υπηρεσιακά θέματα  .

Προηγούμενο άρθροΜουσική εκδήλωση ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής
Επόμενο άρθροΠρόσκληση από τον Δήμο Λευκάδας για την κατανομή των διαφημιστικών μέσων και κοινοχρήστων χώρων στα πολιτικά κόμματα