Αρχική Ειδήσεις Για τον Γιώργο και τη Μάγια

Για τον Γιώργο και τη Μάγια

0

Για τον Γιώργο και τη Μάγια

 

Του Σωτήρη Κων. Κάτσενου, Δημοσιογράφου

 

«Μινέτι» του Τόμας Μπέρχαρντ, «Η Καταιγίδα» του Αυγούστου Στρίνμπεργκ και «Κάθε γύμνια θα τιμωρείται» του Νέλσον Ροντρίγκεζ.

Τρεις θεατρικές παραστάσεις, σημαντικές και σπουδαίες για μένα στο «Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν» στη Φρυνίχου, εκεί στα 1994 – 1995! Ήταν και οι τελευταίες μου παραστάσεις στο θέατρο, παράλληλα με την ενασχόλησή μου με το δημοσιογραφικό λειτούργημα.

Με τον Γιώργο Λαζάνη, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή. Αυτόν το μεγάλο Δάσκαλο – Θεατράνθρωπο. Τον άνθρωπο, συνεργάτη και φίλο Γιώργο.

Κι εσένα Μάγια Λυμπεροπούλου, στο κέντρο της πλατείας του θεάτρου να δίνεις με αγάπη τις σκηνοθετικές σου οδηγίες σ’ εμάς τους ηθοποιούς στη σκηνή. Τόσο απλά και δημιουργικά, όπως απλή κι απέριττη ήσουν και στη ζωή σου.

«Έφυγε» πρώτα ο Δάσκαλος, ο «θείος» Γιώργος και τώρα εσύ Μάγια. Για το αιώνιο ταξίδι στη μεγάλη θεατρική σκηνή του κόσμου. Εκεί, που τα χειροκροτήματα των θεατών θάναι εξίσου ζεστά, δυνατά κι ατελείωτα! Όπως ατελείωτα, ξεχωριστά και σπουδαία είναι όσα προσφέρατε και οι δυο σας στο θέατρο και τον πολιτισμό μας.

Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανος κι ευλογημένος που σας γνώρισα.

Θα σας θυμάμαι πάντα με αγάπη και σεβασμό!    

Προηγούμενο άρθροΓια πρώτη φορά η Ελλάδα στον δρόμο της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων – Τα Ιόνια Νησιά ξεκίνησαν ήδη την πορεία
Επόμενο άρθροΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΡΕΝΑ ΑΝΟΥΣΗ-ΗΛΙΑ