Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (13/1)  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Φιλαρμονικής Εταιρίας  Λευκάδας  από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  Λευκάδας & Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο , συνοδεία  του Αρχιμανδρίτη  π. Ιωαννίκιου και άλλων  ιερέων  της Μητροπόλεως μας.

Στην  πολύ ωραία αυτή εκδήλωση  παρευρέθηκαν και  τίμησαν με την παρουσία τους  : ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Δήμαρχος  Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός, ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Αναστάσιος Γαζής, ο π. Αντιπεριφερειάρχης  Λευκάδας κ. Θεόδωρος  Χαλικιάς , ο Πρόεδρος του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου «ΟΡΦΕΥΣ» κ. Απόστολος Καραβίας, ο Πρόεδρος του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία » κ. Αντώνιος Αθανίτης κ.α.

Φυσικά , δεν  έλειψαν οι μικροί  και μεγάλοι μουσικοί  της  Φ.ΕΛ. που για ακόμη μια φορά είχαμε την ευκαιρία  να τους απολαύσουμε  υπό την διεύθυνση του κ. Θέμη Μεσσήνη.

Τυχεροί της βραδιάς  η νεαρή  Αγγελική Δουβίτσα και  ο πρώην  Αντιπεριφερειάρχης  Λευκάδας  κ. Θεόδωρος Χαλικιάς,  όπου κέρδισαν τα φλουριά από τις δύο βασιλόπιτες  με τον πρόεδρο της ΦΕΛ  κ. Νίκο  Καββαδά  να τους  δίνει  τα δώρα τους.

Προηγούμενο άρθροΕπίδομα θέρμανσης: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις – Οι ημερομηνίες πληρωμής
Επόμενο άρθροΚοπή της βασιλόπιτας του Παραρτήματος Λευκάδας της Ε.Α.Α.Σ.