Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας»

0

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αποκριάτικος χορός του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας», το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Πάνθεον».

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και η αίθουσα του «Πάνθεον» γέμισε ασφυκτικά από μέλη και φίλους της Νέας Χορωδίας.

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων όπου ο Όμιλος μας δημιουργεί, κατά γενική ομολογία, τους πιο πρωτότυπους και επιτυχημένους αποκριάτικους χορούς που ξεχωρίζουν για την εύθυμη θεματολογία τους, ετοιμάσαμε και παρουσιάσαμε το Your Face Sounds Familiar με την δική μας εκδοχή.

Με σατυρική διάθεση, κέφι, ενέργεια, χορό, τραγούδι και μεταμφιέσεις πέρα από κάθε φαντασία, όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σκόρπισαν χαμόγελα και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει: τον βιρτουόζο στο κλαρίνο Γιώργο Μάγκα με τη γυναίκα του στο ντέφι, την βασίλισσα του rock and roll  Tina Turner, τους κορυφαίους ηθοποιούς Δημήτρη Παπαμιχαήλ και Αλίκη Βουγιουκλάκη (η αρχόντισσα κι ο αλήτης), τον τραγουδοποιό Γιάννη Μηλιώκα στο ποιμενικό ροκ, την τραγουδίστρια με διεθνή καριέρα Νάνα Μούσχουρη, τον γνωστό για την καυστική σάτιρά του τραγουδιστή Τζίμη Πανούση, την ανερχόμενη σέξι τραγουδίστρια Ζόζεφιν, την αγέραστη βασίλισσα της νύχτας Γωγώ Σαπουντζάκη και τον θρύλο του rock Γιάννη Γιοκαρίνη. Στο μέσον της ροής του προγράμματος «έσκασε» απρόσκλητη, σαν σίφουνας, η γνωστή λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη και κόντεψε να τινάξει τον χορό στον αέρα με τις οδηγίες της για την προστασία από τον κορωνοιό.

Ο κόσμος συμμετείχε ενεργά με ψηφοφορία μετά από κάθε εμφάνιση και έδειχνε να το απολαμβάνει στο μέγιστο βαθμό.

Η εύθυμη καρναβαλική διάθεση μεταφέρθηκε γρήγορα στην πίστα με αποκριάτικους ρυθμούς και τραγούδια από την εξαιρετική ορχήστρα που αποτελούνταν από Λευκαδίτες μουσικούς και στην κυριολεξία η αίθουσα του «Πάνθεον» θύμισε αλλοτινές εποχές διασκέδασης και ξεφαντώματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Χορωδίας Λευκάδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:

  • Όλους τους πρωταγωνιστές του δικού μας Your Face Sounds Familiar που απέδωσαν εκπληκτικά τους ρόλους που οι ίδιοι είχαν επιλέξει και σκόρπισαν άφθονο γέλιο με τις μεταμφιέσεις και τις ερμηνείες τους.
  • Τα μέλη και εθελοντές του Ομίλου μας για την πολύτιμη βοήθειά τους στην οργάνωση, στη διακόσμηση και γενικότερα στην επιτυχία του αποκριάτικου χορού μας.
  • Τον Φίλιππο Μελά που για μια ακόμη χρονιά ήταν απολαυστικός τόσο στην παρουσίαση του show όσο και στην καυστική σάτιρά του και δεν άφησε κανέναν ασχολίαστο.
  • Τους δωροθέτες για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της λαχειοφόρου αγοράς.
  • Την οικογένεια του Παναγιώτη Αργυρού και της Σπυριδούλας Χαλκιοπούλου για την σημαντική χορηγία τους.
  • Την ορχήστρα για την ποικιλία της μουσικής και το κέφι που μετέδωσε στον κόσμο.
  • Την Δ/νση και το προσωπικό του art center «Πάνθεον» για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση.
  • Τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την προβολή του αποκριάτικου χορού μας.
  • Τον Δημήτρη Θεριανό για τον επαγγελματικό ήχο, τον Μιχάλη Κρητικό για την πολύτιμη βοήθειά του στη δημιουργία του οπτικοακουστικού υλικού και στη λήψη του βίντεο και τον Φώντα Μικρώνη για τις εξαιρετικές φωτογραφίες του.
  • Όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Χορωδίας Λευκάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές μας και αποδεικνύοντας στην πράξη την στήριξη και την αγάπη τους στον ιστορικό Όμιλό μας.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την επόμενη καρναβαλική περίοδο!

    Καλή αποκριά σε όλους!

                                                               Από  το  Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΘανάσης Καββαδάς: «Πρόγραμμα 15.000.000 από το Υπουργείο Εσωτερικών για τη μετεγκατάσταση και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Ρομά – Ευκαιρία για το Δήμο Λευκάδας η υποβολή σχετικής πρότασης»
Επόμενο άρθροΟι λαχνοί που κερδίζουν από τον Αποκριάτικο Χορό της Νέας Χορωδίας