Αρχική Ειδήσεις Ώστε φτάσαμε λοιπόν, σ’ αυτό το σημείο…

Ώστε φτάσαμε λοιπόν, σ’ αυτό το σημείο…

0

 

Του Κωνσταντίνου Κάτσενου

Συμπατριώτες μου, έφτασε η ώρα να τα πούμε έξω απ τα δόντια….. Τους τελευταίους μήνες, περνάμε όλοι μας μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωής μας, εξαιτίας της πανδημίας covid-19.

Ξέρω, ξέρω, είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας και δύσκολα διαχειρίσιμο για πολλούς από εμάς. Βλέπετε, δεν έχουμε ξαναπεράσει κάτι αντίστοιχο και δεν έχουμε την εμπειρία για να το διαχειριστούμε ψύχραιμα και με λογική.

Ας μην καθυστερούμε όμως άλλο και ας μπούμε κατευθείαν στο ψητό! Ας μιλήσουμε λίγο για τις ιστορίες συνωμοσίας μερικών, που λένε ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει και είναι μια συμφωνία των μεγάλων κρατών για να εναντιωθουν στο λαό και να τα κονομήσουν οι εταιρείες και άλλες τέτοιες ιστορίες. Οκ, Οκ, όλοι έχουμε στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μας, ότι υπάρχει και έστω μια πιθανότητα να ισχύει…. Αλλά ρε παιδιά φτάσαμε σε αυτό το σημείο… Φτάσαμε, δηλαδή, στο σημείο να μην πιστεύουμε στον ιό. Δεν λέω, τα κανάλια ‘’ξεχειλώνουν’’ το θέμα του κορωνοϊού και το παρουσιάζουν με τρόπο τρομακτικό, αλλά όχι και έτσι, να μην πιστεύουμε σε αυτόν!

Λοιπόν, για να ανακεφαλαιώσουμε, όλοι όσοι δεν πιστεύετε στην ύπαρξη του ιού και δεν τηρείτε τα μέτρα προστασίας, αδιαφορώντας για την χρήση μάσκας ή τις αποστάσεις, μπορεί οι ίδιοι να μην φοβάστε, αλλά σκεφτείτε αυτό! Ότι με την στάση σας, μπορεί να μεταδώσετε τον ιό σε κάποιον  που έχει υποκείμενα νοσήματα ή σε κάποιον ηλικιωμένο, δημιουργώντας σε αυτά τα άτομα και τις οικογένειές τους τεράστιο πρόβλημα ή ακόμα χειρότερα οδηγώντας τα στον θάνατο!

ΜΗΝ παίζετε με τις ανθρώπινες ζωές!

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα Δημάρχου Μεγανησίου, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Επόμενο άρθροΟ Σύλλογος Εκπ/κων Π.Ε Λευκάδας για την νέα σχολική χρονιά