Αρχική Ειδήσεις Παράρτημα ΕΑΑΣ Λευκάδας

Παράρτημα ΕΑΑΣ Λευκάδας

0

Σας  γνωρίζουμε ότι η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  τιμώντας την διακοσιετηρίδα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821,συμμετέχει στις εκδηλώσεις,  μ΄ ένα αφιέρωμα στο νόημα, τα κίνητρα και τα διαχρονικά μηνύματα του Αγώνα.

Δημιούργησε ένα επετειακό βίντεο το οποίο έχει αναρτηθεί  στο youtube στο σύνδεσμο : https://youtu.be/3ZjuwLfEoro και στο οποίο μπορεί ο επισκέπτης  να παρακολουθήσει εισηγήσεις από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, τον λυκειάρχη της Ιονίου Σχολής Δρ. Μελέτη Η.Μελετόπουλο, τον ιστορικό ερευνητή Δρ. Γεώργιο Σκλαβούνο, τον Αντγο ε.α.Ιωάννη Κρασσά και τον Αντγο ε.α. Παναγιώτη Γκαρτζονίκα ,  προλογίζει  δε , ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ., Αντγος ε.α. Σταύρος Κουτρής.

Παρακαλούμε να εξετάσετε την δυνατότητα  ανάρτησης του ανωτέρω συνδέσμου στην ιστοσελίδα σας , για    την ενημέρωση των μελών του Παραρτήματος Λευκάδας , ως  και  των επισκεπτών σας γενικότερα.

Με  εκτίμηση

Τχης (ΤΧ) ε.α. Κοντομίχης Β. Γεώργιος

Πρόεδρος Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ.Λευκάδας

Κιν:  6944790012

Προηγούμενο άρθροΜε πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές»
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 3.062 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα, τα 1422 στην Αττική – 67 νεκροί