Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Πως να παίξετε το Sweet Bonanza στο SlotsPalace

Πως να παίξετε το Sweet Bonanza στο SlotsPalace

0

Το Sweet Bonanza είναι ένας πολύχρωμος κουλοχέρης ζαχαρωτών για όσους αγαπούν τα γλυκά. Αυτή η παιχνιδομηχανή μπορεί να σας δώσει μέγιστη νίκη 21,175 φορές το στοίχημα.

Εκτός από τις καλές πιθανότητες νίκης, το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό για να παίξετε στο Slots Palace και έχει ένα εντελώς ακαταμάχητο θέμα.

Ικανοποιήστε τη λαχτάρα σας για λίγη ζάχαρη με αυτόν τον λαχταριστό online κουλοχέρη. Το παιχνίδι είναι φορτωμένο τόσο με παιχνίδια μπόνους όσο και με δωρεάν περιστροφές – τα πάντα για να έχετε την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού από το Sweet Bonanza.

Sweet Bonanza – Ένα τυχερό παιχνίδι φορτωμένο με γλυκά

Ο πάροχος παιχνιδιών Pragmatic Play έχει δημιουργήσει ένα παιχνίδι γεμάτο από γλυκές λιχουδιές που εμφανίζονται στον κουλοχέρη.

Υπάρχουν καραμέλες σε όλα τα πιθανά χρώματα.

Το παιχνίδι προσφέρει 20 σταθερές γραμμές και μια διάταξη με 5 κυλίνδρους και 6 σειρές. Υπάρχει επίσης μια λεγόμενη λειτουργία ανατροπής που μπορεί να πληρώσει μια νίκη οπουδήποτε.

Το να παίρνεις πολλά ζαχαρωτά πάνω από τους κυλίνδρους είναι καλό, αφού πραγματικά επιταχύνει το «κατρακύλισμα».

Το παιχνίδι περιέχει συνολικά 13 διαφορετικά σύμβολα και τα περισσότερα από αυτά σχετίζονται στενά με το θέμα των ζαχαρωτών. Τα περιστασιακά φρούτα έχουν επίσης μπει στον κουλοχέρη.

Μην ξεχάσετε να δείτε το φόντο όταν παίζετε – γιατί όλη η δράση λαμβάνει χώρα στη μέση της Ζαχαρούπολης (Candyland).

Μετά την έναρξη του παιχνιδιού στο SlotsPalace, μπορείτε να ρυθμίσετε το στοίχημα κάτω από τον πίνακα του παιχνιδιού.

Πρέπει να επιλέξετε είτε το συν είτε το πλην ανάλογα με το ποσό που θέλετε να παίξετε. Στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “Περιστροφή” και θα ξεκινήσετε με το Sweet Bonanza.

Επίσης, φροντίστε να παίξετε το παιχνίδι με τον ήχο ανοιχτό – δίνει την αίσθηση ενός παλαιού τύπου arcade παιχνιδιού.

Πολύχρωμα σύμβολα γλυκών στο Sweet Bonanza

Τα σύμβολα στο παιχνίδι είναι ζαχαρωτά και τα φρούτα παρουσιάζονται με υπέροχα χρώματα. Όλα έχουν νόημα και πληρώνουν διαφορετικά ποσά.

Τα δύο ειδικά σύμβολα είναι το σύμβολο scatter και το σύμβολο πολλαπλασιαστή. Κάτι που λείπει από το παιχνίδι είναι το wild, παρόλα αυτά υπάρχει ένα χαρακτηριστικό ανατροπής που λειτουργεί σαν αυτό.

Το ωραίο ερυθρόλευκο γλειφιτζούρι με τη σπείρα είναι ένα scatter. Μπορεί να εμφανιστεί σε όλους τους κυλίνδρους κατά μήκος του πίνακα και επίσης πληρώνει σε όλες τις θέσεις.

Μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει μία από τις σημαντικές λειτουργίες του παιχνιδιού, για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα λίγο πιο κάτω στον οδηγό.

Υπάρχει επίσης μια στρογγυλή μπάλα, που μοιάζει σχεδόν με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Αυτό το σύμβολο είναι πολλαπλασιαστής και εμφανίζεται με τον ισχύοντα πολλαπλασιαστή. Ο πολλαπλασιαστής επεκτείνει έως και 100 φορές το στοίχημα.

Το κόκκινο ζαχαρωτό σε σχήμα καρδίας είναι το σύμβολο με τις υψηλότερες πληρωμές σε αυτό το παιχνίδι του SlotsPalace. Έπειτα τα υπόλοιπα ζαχαρωτά έρχονται το ένα μετά το άλλο σε μωβ, πράσινο και μετά μπλε.

Λειτουργία ανατροπής

Με αυτήν τη λειτουργία, κάθε φορά που παίρνετε έναν νικητήριο συνδυασμό, τα σύμβολα που κερδίζουν εξαφανίζονται.

Ουσιαστικά, τα υπόλοιπα σύμβολα πέφτουν κάτω και αντικαθίστανται από νέα σύμβολα στις θέσεις που ήταν κενές.

Ο ανασχηματισμός θα συνεχιστεί μέχρι να μην έχετε άλλους νικητήριους συνδυασμούς. Το καλύτερο μέρος εδώ είναι ότι δεν υπάρχει ανώτατο όριο. Οι ανασχηματισμοί μπορούν να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια του κύριου παιχνιδιού από κανονικές περιστροφές.

Τι είναι ένα στοίχημα Ante;

Δίπλα στον χώρο παιχνιδιού στα αριστερά υπάρχει ένα μικρό κουτί με το κουμπί “Στοίχημα”. Μπορείτε να επιλέξετε έναν πολλαπλασιαστή 20x ή 25x.

Με έναν πολλαπλασιαστή 20x, έχετε επίσης την επιλογή να αγοράσετε έναν γύρο δωρεάν περιστροφών που κοστίζει 100 φορές το συνολικό σας στοίχημα.

Αντιθέτως, ένας πολλαπλασιαστής 25x σάς δίνει διπλάσιες ευκαιρίες για ενεργοποίηση περιστροφών. Αυτό σημαίνει ότι θα εμφανιστούν περισσότερα σύμβολα scatter στον πίνακα του παιχνιδιού σας.

Δωρεάν περιστροφές

Εδώ, όλα περιτριγυρίζονται γύρω από το σύμβολο scatter.

Για να ενεργοποιήσετε τις δωρεάν περιστροφές, χρειάζεστε τουλάχιστον τέσσερα κλαμπ στους κυλίνδρους. Θα λάβετε 10 επιπλέον δωρεάν περιστροφές για να παίξετε για μια πραγματικά καλή ευκαιρία να κερδίσετε.

Το καλύτερο κομμάτι εδώ είναι το πως εάν βρείτε τουλάχιστον 3 κλαμπ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, θα λάβετε 5 επιπλέον δωρεάν περιστροφές.

Όταν είναι ενεργές οι δωρεάν περιστροφές, μπορείτε επίσης να πάρετε την χρωματιστή μπάλα στον χώρο παιχνιδιού.

Αυτό το σύμβολο θα παραμείνει στον πίνακα μέχρι να ολοκληρωθεί ο ανασχηματισμός. Μπορεί επίσης να σας δώσει πολλαπλασιαστικές νίκες ξεκινώντας από το 2x φτάνωντας έως και ένα απίστευτο 100x, ώστε να μπορείτε να αναμένετε με ανυπομονησία μερικές πολύ ωραίες νίκες στο SlotsPalace.

Προηγούμενο άρθροΈξαρση ιώσεων – Επιστρέφουν οι μάσκες
Επόμενο άρθροΤην Τρίτη 2 Ιανουαρίου η πρώτη Συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λευκάδας