Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Σε Πηγαδησάνους και Σφακιώτες η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Γεωργία Αυγερινού

Σε Πηγαδησάνους και Σφακιώτες η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Γεωργία Αυγερινού

0

Συνεχίζοντας την προεκλογική της περιοδεία σε Λευκάδα και Μεγανήσι η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Γεωργία Αυγερινού επισκέφθηκε ακόμη μια ορεινή περιοχή του νησιού μας γεμάτη αντιθέσεις και προκλήσεις. Πρόκειται για την περιοχή των Σφακιωτών αλλά και τους ιστορικούς Πηγαδησάνους.
Η παρουσία της στους Σφακιώτες ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους συγκεντρωμένους ακόμη και όσους ήταν πολιτικά αντίθετοι. Άκουσαν με προσοχή τις θέσεις της σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν με αποτέλεσμα την ουσιαστική συζήτηση για όλα όσα απασχολούν την περιοχή .
Θερμή υποδοχή και από τους κατοίκους στους Πηγαδησάνους. Διαπιστώθηκε για ακόμη μία φορά ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη επικοινωνίας και πρέπει να πεισθούν ότι ο υποψήφιος θα είναι δίπλα τους ακόμη και μετά το τέλος των εκλογών. Την εμπιστοσύνη αυτή η κ. Αυγερινού την κέρδισε και στις δύο αυτές επισκέψεις από την πρώτη στιγμή.

 

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για εκτέλεση τεχνικών εργασιών στη περιοχή της Ανατολικής Παραλίας από « Μαργαρίτα» έως « ΡΙΣΤΡΕΤΟ ΚΑΦΕ»
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του υποψήφιου Βουλευτή ΝΔ Λευκάδας Θανάση Καββαδά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας