Αρχική Ειδήσεις Σε  Σύβοτα, Εύγηρο και Μαραντοχώρι η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , Γεωργία...

Σε  Σύβοτα, Εύγηρο και Μαραντοχώρι η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , Γεωργία Αυγερινού

0

Τα Σύβοτα, την Εύγηρο και το Μαραντοχώρι επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Γεωργία Αυγερινού.  Η ιατρική της ιδιότητα δημιουργησε για ακόμη μία φορά  σχετικά ερωτήματα στους κατοίκους επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον των συζητήσεων στην περίοδο της πανδημίας και  την αντιμετώπιση από την κυβέρνηση  των προβλημάτων που δημιούργησε.  Η κ. Αυγερινού απάντησε με επιχειρήματα σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν υπενθυμίζοντας  το εθνικό σχέδιο «Ελευθερία»  που θωράκισε τον πληθυσμό της χώρας ενάντια στον κορωνοϊό.

Οι υποδομές  που αφορούν την ανάπτυξη των συγκεκριμένων περιοχών ήταν μεταξύ των θεμάτων που ετέθησαν. Η κ. Αυγερινού τόνισε για ακόμη μία φορά το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος  Μητσοτάκης για τα Ιόνια νησιά από την Κέρκυρα.   Ο πρωθυπουργός τόνισε πως υπάρχουν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για την υλοποίηση μεγάλων  αναπτυξιακών πολιτικών. Σημείωσε ότι η κυβέρνηση εξασφάλισε χρηματοδοτικά εργαλεία όπως το νέο ΕΣΠΑ, πόρους από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και το Ταμείο Ανάκαμψης ύψους 31 δις ευρώ .

Η κ. Αυγερινού υπενθύμισε τα λόγια του πρωθυπουργού ότι «Η νησιωτική πολιτική ήταν εξ αρχής στο επίκεντρο των κυβερνητικών μας προτεραιοτήτων. Αν πετύχαμε πολλά, μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από εδώ και στο εξής»

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του υποψήφιου Βουλευτή ΝΔ Λευκάδας Θανάση Καββαδά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας
Επόμενο άρθροΔΤ για περιοδείες υποψηφίων Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής