Αρχική Ειδήσεις Σοκ στην Κοζάνη: 45χρονος επιτέθηκε με τσεκούρι. Σε κρίσιμη κατάσταση τα θύματα!

Σοκ στην Κοζάνη: 45χρονος επιτέθηκε με τσεκούρι. Σε κρίσιμη κατάσταση τα θύματα!

0

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κοζάνης, μετά την επίθεση με τσεκούρι του 45χρονου σε κτήριο της Εφορίας. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα σήμερα, υπό την συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Ο δράστης έφτασε στην εφορία έχοντας, ένα σακίδιο. Έδωσε τα στοιχεία του και αφού πέρασε τους απαραίτητους ελέγχους για covid-19, κατευθύνθηκε προς τον δεύτερο όροφο του κτηρίου και συγκεκριμένα στο Κεφάλαιο. Εκεί έβγαλε το τσεκούρι που είχε μαζί του και άρχισε να επιτίθεται ανελέητα στους υπαλλήλους. Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από τον προϊστάμενο του τμήματος Κεφαλαίου. Ο άνδρας έπεσε πάνω στον δράστη, πάλεψε μαζί του και τελικά με την βοήθεια άλλων δύο ατόμων κατάφεραν να τον αφοπλίσουν. Στο σημείο, έφτασαν άμεσα οι δυνάμεις τις Αστυνομίας και το ΕΚΑΒ!

Οι ανακοίνωση των Ιατρών για την κατάσταση των θυμάτων:

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» σταδιακά χθες το απόγευμα (16 Ιουλίου 2020) από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο» οι τρεις τραυματίες που δέχθηκαν επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης και η κατάσταση τους έχει ως εξής:

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών είναι σε σταθερή κατάσταση και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα κρανίου και ένα θλαστικό τραύμα στην πλάτη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά.

Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με μηχανική υποστήριξη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά. Έγινε εκτίμηση της κατάστασης της από γναθοχειρουργό και τον Σ. Διευθυντή της οφθαλμολογικής λόγω της βλάβης στο πρόσωπο.

Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από χειρουργική επέμβαση λόγω κρανίοεγκεφαλικής κάκωσης και τραυματισμού από τέμνον όργανο. Είναι αιμοδυναμικα σταθερός με μηχανική υποστήριξη .

Ο δράστης μόλις μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα, ήταν αμίλητος τόσο σε αυτόν, όσο και στον ανακριτή.

Τέλος ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία από τις Βρυξέλλες με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για την υγεία των θυμάτων.

Κωνσταντίνος Κάτσενος

 

Προηγούμενο άρθροΕργασία: 5.330 νέες θέσεις εργασίας στο δημόσιο το 2021!
Επόμενο άρθροΕσπερινός στην Αγία Μαρίνα στο Κομηλιό