Αρχική Ειδήσεις Συνάντηση στον Δήμο Λευκάδας για τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα

Συνάντηση στον Δήμο Λευκάδας για τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα

0

Στις 19-01-2024 ημέρα Παρασκευή πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο Δημάρχου Λευκάδας με θέμα τη διαχείριση των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Βεργίνης Ξενοφών , ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Λευκάδας κ. Αντώνης Δουβίτσας ,η Αντιδήμαρχος κ.Κάτσενου Θεοδώρα και ο Αντιδήμαρχος κ.Λάζαρης Νικόλαος, η Προϊσταμένη και υπάλληλος του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου μας, η Αν/τρια Προϊσταμένη της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε.Λευκάδας και η Αν/τρια Προϊσταμένη του Τμήματος Κτηνιατρικής και οι κτηνοτρόφοι κ.κ. Κοντογιώργης Μιχάλης και Μανωλίτσης Νικόλαος.

Μετά από διαλογική συζήτηση οι ανωτέρω κτηνοτρόφοι αποδέχτηκαν την πρόταση του Δημάρχου και δεσμεύτηκαν ότι θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα της περισυλλογής των παραγωγικών ζώων με ιδία μέσα , έτσι ώστε να μην δημιουργούνται πλέον προβλήματα από την ανεπιτήρητη κυκλοφορία των βοοειδών στο νησί της Λευκάδας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη στον Δήμο Λευκάδας για την επιτάχυνση υλοποίησης των έργων
Επόμενο άρθροΕρώτηση του Βουλευτή Ν. Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, στη Βουλή για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας