Αρχική Ειδήσεις Τουρισμός για όλους 2020: Έως το Σάββατο 11 Ιουλίου, η υποβολή αιτήσεων!

Τουρισμός για όλους 2020: Έως το Σάββατο 11 Ιουλίου, η υποβολή αιτήσεων!

0

Πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών Τουρισμός για όλους: Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού, θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 11 Ιουλίου

Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη (9/07), έως και το Σάββατο (11/07), οι αιτήσεις των δικαιούχων ανεξαρτήτως του τελευταίου ψηφίου στον ΑΦΜ, θα γίνονται δεκτές.

Από σήμερα (Τετάρτη 8 Ιουλίου), ανοίγουν οι αιτήσεις, για τους δικαιούχους, με ΑΦΜ 8 ή 9. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι δικαιούχοι, μπορούν να επισκεφθούν την παρακάτω ιστοσελίδα:tourism4all.gov.gr.

Το Υπουργείο Τουρισμού τονίζει ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων Ευρώ, έχει σκοπό την ενίσχυση των δικαιούχων, ώστε να απολαύσουν της διακοπές τους στην Ελλάδα από τον Ιούλιο μέχρι και το τέλος του έτους, καθώς και για την ενίσχυση του Εσωτερικού τουρισμού.

Τέλος είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι, μέσω του προγράμματος «Τουρισμός για όλους», δίνεται επιδότηση στην διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, συμμετέχοντας ως πάροχοι στο πρόγραμμα, και προσφέροντας ειδικές τιμές.

Κωνσταντίνος Κάτσενος

Προηγούμενο άρθροΠροκηρύχτηκε το έργο για την αναμόρφωση του Γηροκομείου Λευκάδας από την Π.Ε. Λευκάδας
Επόμενο άρθροΕντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η Ι.Μ. Παναγιάς Οδηγήτριας στην Απόλπαινα Λευκάδας