Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Τρέχουμε στη Λευκάδα… Τρέχουμε στον 1o Καλλιγώνιο Ημιμαραθώνιο!

Τρέχουμε στη Λευκάδα… Τρέχουμε στον 1o Καλλιγώνιο Ημιμαραθώνιο!

0

Μετά την περυσινή δοκιμαστική διοργάνωση, έφτασε ο καιρός να πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο νησί της Λευκάδας, επίσημα πλέον, ο 1ος Καλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος. Ο αγώνας που αναμένεται να γίνει σήμα κατατεθέν στη δρομική σκηνή του νησιού, έρχεται για να συναρπάσει, να ψυχαγωγήσει αλλά και για να μεταδώσει ηχηρά το μήνυμα της δια βίου άσκησης.

Το δρομικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου στο Καλλιγώνι Λευκάδας, μια ιδανική εποχή από άποψη καιρού για όσους θέλουν να τέξουν τις πανέμορφες διαδρομές που απαρτίζουν τη διοργάνωση. Αποστάσεις για κάθε γούστο και κάθε επίπεδο προπόνησης- 21.1 χλμ, 9 χλμ., 1 χλμ για παιδιά και 600 μέτρα για τον αγώνα των Special Olympics. Το εύρος των χιλιομετρικών αποστάσεων έχει καθοριστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει και να απολαύσειτα σημαντικά ιστορικά μνημεία της περιοχής, το πανέμορφο φυσικό τοπίο και την εκπληκτική θέα.

Ο Καλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος θέλει να αποτελέσει αφορμή για όλους τους δρομείς του νησιού να συμμετάσχουν σε ένανδιαφορετικό και δυναμικόαγώνα αλλά και για τους δρομείς των ευρύτερων περιοχών να επισκεφτούν το νησί για να λάβουν μέρος και να διασκεδάσουν μαζί με την παρέα τους ή την οικογένεια τους. Το νησί της Λευκάδας αποτελεί ιδανικό προορισμό. Η εύκολη πρόσβαση, το μαγικό τοπίο, η πληθώρα εναλλακτικών δραστηριοτήτων, αθλητικών και μη καιοι τοπικές γεύσειςείναι στοιχεία που καθιστούν το μέρος ως την τέλεια επιλογή απόδρασης για παρέες όλων των ηλικιών, όπως και για οικογένειες που επιθυμούν να απολαύσουν ένα πλούσιο και αξέχαστο σαββατοκύριακο.

Οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει για τους συμμετέχοντες εκπτώσεις και προσφορές που αφορούν τη διαμονή, τη μεταφορά και άλλες υπηρεσίες του νησιού.

Μια διοργάνωση του Μορφωτικού Συλλόγου Καλλιγωνίου, υπό την αιγίδα και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων / Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και τη συνεργασία του Δήμου Λευκάδας.

Για εγγραφές πατήστε εδώ: https://event.athletopia.com/kalligoniosleukadas?step=1

Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Αντώνη Σίδερη υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για «τις δασικές εκτάσεις»
Επόμενο άρθροΔελτίο Τύπου Τομέα Οργανωτικού ΠΑΣΟΚ για συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Λευκάδα