Αρχική Άλλες ειδήσεις Μετά το σαρωτικό ΟΧΙ, φτάνει πια με τη λιτότητα

Μετά το σαρωτικό ΟΧΙ, φτάνει πια με τη λιτότητα

0

oxi

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η σκληρή λιτότητα με το εφαρμοζόμενο μνημόνιο δημιούργησε συνθήκες καταστροφής σε όλα τα επίπεδα και μια βαθιά ανθρωπιστική κρίση επιδεινώνοντας ταυτόχρονα και το χρέος της Χώρας. Φτάνει πια.

Εμείς, οι εκατοντάδες μηχανικοί σε όλη την Ελλάδα, οι εργαζόμενοι με μπλοκάκι, οι αυτοαπασχολούμενοι χωρίς δουλειές, οι άνεργοι, οι ιδιοκτήτες μικρών γραφείων, οι  δημόσιοι υπάλληλοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, ενώσαμε τις φωνές μας και στο δημοψήφισμα της 5ης του Ιούλη βροντοφωνάξαμε το δικό μας ΟΧΙ.

ΟΧΙ στην πρόταση των δανειστών

ΟΧΙ στη συνέχιση των μνημονίων

ΟΧΙ στην πολιτική της λιτότητας

Η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών Ηπείρου – Λευκάδας, μαζί με τα εκατομμύρια πολιτών που αντιστάθηκαν και νίκησαν, μαζί με κινήματα πολιτών στην Ελλάδα και σε όλο τον Κόσμο, με σωματεία και οργανώσεις, θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα να δίνουμε τη μάχη, απέναντι στην υποταγή και το φόβο, για την Ελλάδα της Αξιοπρέπειας, για την Ευρώπη της Δημοκρατίας.

Το αποτέλεσμα της αμεσοδημοκρατικής διαδικασίας του Δημοψηφίσματος επιπλέον επιβεβαίωσε την απαξίωση των ηγεσιών που συντάχθηκαν με το ΝΑΙ ( σε ορισμένα Συνδικάτα, Επιμελητήρια κ.α ) και την απομόνωσή τους από όσους υποτίθεται ότι εκπροσωπούν, αναδεικνύοντας την ανάγκη να τις στείλουμε στο περιθώριο.

Η Κυβέρνηση, τέλος, οφείλει με το Λαό στο προσκήνιο της Ιστορίας, να μην υποχωρήσει απέναντι στους εκβιασμούς και να υλοποιήσει τις προεκλογικές και τις προγραμματικές της δεσμεύσεις, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πολλών .

ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ,

ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟ!

Ιωάννινα 8-7-2015

Προηγούμενο άρθροΈκθεση Ζωγραφικής του Κώστα Κατωπόδη
Επόμενο άρθροΒίντεο από τις πρόσφατες εκδηλώσεις “Μνήμης και Τιμής” στην Νικιάνα