Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιβάλλον Εμπορικός Σύλλογος Λευκάδας για τις Δηλώσεις Ζουριδάκη

Εμπορικός Σύλλογος Λευκάδας για τις Δηλώσεις Ζουριδάκη

0

Κατόπιν των δημοσίων δηλώσεων του αντιδημάρχου Ευτυχίου Ζουριδάκη κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λευκάδος της 31ης ΜΑΙΟΥ  2022, η οποία μεταδιδόταν δημόσια από δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και στο διαδίκτυο, στο κανάλι του Δήμου Λευκάδας στο youtube,  αναφορικά με το θέμα συζήτησης της νομιμοποίησης της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς, ότι δήθεν υπήρξε  «συμφωνία κυρίων» με τον  Εμπορικό Σύλλογο   Λευκάδας ως προς την παράνομη λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

Ενημερώνουμε δημόσια τα μέλη μας και κάθε τρίτον ενδιαφερόμενο ότι ουδεμία απολύτως συμφωνία κυρίων υπήρξε ούτε με την παρούσα  Δημοτική Αρχή αλλά ούτε και με καμία προηγούμενη και οι δηλώσεις αυτές του κ. Ευτυχίου Ζουριδάκη καθιστούν υπεύθυνον για οποιαδήποτε παρανομία  τόσο τον ίδιον που τις εξέφρασε όσο  και την Δημοτική Αρχή της οποίας τυγχάνει να είναι  Αντιδήμαρχος.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λευκάδας δεν είχε και δεν έχει καμία απολύτως συμμετοχή σε τυχόν παράνομες πράξεις της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με την λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λευκάδας διαμαρτυρόμενος έντονα για τα ανωτέρω:

1.Απέστειλε αμέσως εξώδικη δήλωση-όχληση-διαμαρτυρία στον Αντιδήμαρχο κ. Ευτύχιο Ζουριδάκη την οποίαν κοινοποίησε εις γνώσιν του και στον κ. Δήμαρχο Χαράλαμπο Καλό, ζητώντας του είτε να ανακαλέσει τις ως άνω δηλώσεις του, είτε να υποδείξει το είδος και τους συντελεστές της συμφωνίας στην οποίαν αναφέρθηκε,

2.Επιφυλάχτηκε των νομίμων δικαιωμάτων του και προέβη χάριν των συμφερόντων των μελών του στις νόμιμες ενέργειές του σχετικά με την λειτουργία της  λαϊκής αγοράς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ι. ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ              ΜΑΡΙΑ Ι. ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘανάσης Καββαδάς: «400.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών για την αποκατάσταση, συντήρηση και ηλεκτροφωτισμό των δημοτικών οδών στο Μαραντοχώρι Λευκάδας»
Επόμενο άρθροΕυχές Δημάρχου Λευκάδας για τις Πανελλαδικές