Αρχική Άλλες ειδήσεις Ο Γιάννης Δραγώνας είναι ο νέος πρόεδρος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Ο Γιάννης Δραγώνας είναι ο νέος πρόεδρος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

0

dragonas

Ο Καθηγητής του ΤΕΙ Αθήνας κ. Γιάννης Δραγώνας είναι από σήμερα ο νέος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς.

Ο κ. Δραγώνας που μέχρι σήμερα είχε χρηματίσει ως Α΄ Αντιπρόεδρος πήρε τη θέση του απερχόμενου Προέδρου κ. Ναπολέοντα Μαραβέγια. Στη θέση του κ. Δραγώνα ορίστηκε ως Α΄ Αντιπρόεδρος ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά Θανάσης Καλαφάτης. Ακόμη ως Αντιπρόεδρος Β΄ τοποθετήθηκε ο Καθηγητής του ΤΕΙ Αθήνας, Γιάνης Χάλαρης και ως Αντιπρόεδρος Γ΄ ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά Ερνεστοσπυρίδων Τζαννάτος.

Επίσης στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΙ τοποθετήθηκαν οι κ.κ. Εσπιαλίδης Νικόλαος, Διευθυντής Κέντρου Ηχογραφήσεων Μεγάρου Μουσικής, ως μέλος, Τσακαρέστου Μπέττυ, Καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου, ως μέλος, Βλάμος Παναγιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου ως μέλος, Αναστασιάδης Κίμων, Καθηγητής του ΤΕΙ Αθήνας, ως μέλος, Δουληγέρης Χρήστος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά, ως μέλος.

Ο κ. Δραγώνας δήλωσε στην «ΗΜΕΡΑ» πως «θεωρώ ιδιαίτερα τιμητική την τοποθέτησή μου στη θέση του Προέδρου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Ευχαριστώ τον υπουργό Παιδείας, Αριστείδη Μπαλτά για την επιλογή του στο πρόσωπό μου. Δεσμευομαι να εξακολουθήσω μαζί με τους συνεργάτες μου – μέλη της Διοικούσας Επιτροπής να συνεισφέρουμε στην προαγωγή του επιστημονικού έργου και την εξωστρέφεια του Ιδρύματος»

Πηγή: imerazante.gr

Προηγούμενο άρθροΈφτασε το 13ο Preveza Jazz Festival
Επόμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Ουρανίας Ραυτοπούλου