Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιφέρεια Επτανησιακή Αναγέννηση: Να παραιτηθούν!

Επτανησιακή Αναγέννηση: Να παραιτηθούν!

0
eptanhsiakh anagennisi

eptanhsiakh anagennisi

Ενημέρωση από το Γιώργο Καλούδη.

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 8-3-2013
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ

«Mε λογισμό και τ΄όνειρο»
Διονύσιος Σολωμός
www.eptanisiakianagennisi.com
Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517, 6944 624 839
e-mails:yorgoskaloudis@gmail.com,yorgoskaloudis@yahoo.com

O Herr SPYROY ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΕΝΩ ΕΡΗΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ

8 Μάρτη 2013

Δυστυχώς για τα Επτάνησα ο κ.Σπύρου υπηρετεί τα συμφέροντα της τρόϊκας , της δασκάλας του της Μέρκελ και της Κυβέρνησής τους στην Ελλάδα. Σκόπιμα δεν συγκαλεί το Π.Σ. και ενεργεί αντ’αυτού, ΕΝΩ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.. Δεν υποβαθμίζει απλά το ανώτατο πολιτικό όργανο της ΠΙΝ , αλλά το ΔΙΑΣΥΡΕΙ.
Αποφασίζει και διατάζει κινητοποιήσεις της πλάκας (διαμαρτυρίες κ.λ.π.) ερήμην του περιφερειακού συμβουλίου.

Από που ως που νομιμοποιείται ο κ. Σπύρου να αποφασίζει μόνος του για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως την διάλυση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων που οδηγεί ευθέως στην διάλυση της ΠΙΝ;

Ο κ. Σπύρος ήδη είναι χρεωμένος από την ιστορία με την διάλυση του Περιφερειακού Συστήματος Υγείας των Ιονίων Νήσων όταν ήταν Πεσυάρχης. Τώρα χρεώνεται και με το κλείσιμο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Η απαράδεχτη στάση του με τον παραγκωνισμό του ΠΣ και τις νερόβραστες πρωτοβουλίες εκ των ΥΣΤΕΡΩΝ δήθεν αντίδρασης της ΠΙΝ οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα πως δεν ενδιαφέρεται για την ύπαρξη της ΠΙΝ, αλλά μόνο για το δικό του πολιτικό μέλλον.

ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ για το ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 21 ΜΑΗ 2011 CONTRA ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ !

Εμείς είχαμε προειδοποιήσει τους Επτανήσιους από το Μάρτη 2011 για τον κίνδυνο κατάργησης του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Είχαμε προτείνει και ζητήσει έντονες και αποτελεσματικές αντιδράσεις από τότε.
Στις 21 Μάη 2011 δεν γιορτάσαμε την Ένωση Ιονικού Κράτους και Βασιλείου της Ελλάδος και πήγαμε απέναντι από την εξέδρα με πανώ και συνθήματα. Από τότε δεν ξαναγιορτάζουμε την Ένωση και ούτε πρέπει να ξαναεορτασθεί.

Καλούμε έστω και τώρα τον Πρόεδρο του ΠΣ να συγκαλέσει το όργανο.
Καλούμε τον κ. Σπύρου να αναβάλει το ταξείδι του στη Γερμανία και να παρευρεθεί σε έκτακτη συνεδρίαση του ΠΣ (όπως ήδη του έχουμε ζητήσει) για ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
και όχι νερόβραστα διαβήματα και κινητοποιήσεις “βούτυρο στο ψωμί” της μνημονιακής Κυβέρνησης που στοχεύει στη διάλυση της ΠΙΝ.

Η ιστορία δεν γράφεται με καραγκιοζιλίκια ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του κόσμου, αλλά με στάση ευθύνης απέναντι στα προβλήματα.
Τον εξαπάτησαν που του υποσχέθηκαν πως θα είναι “μικρός Πρωθυπουργός” και αυτός δεν αντέδρασε!
Τον εξαπάτησαν πως “λεφτά υπάρχουν” και του δίνουν 600 χιλιάρικα αντί 11 εκατομμύρια και αυτός δεν αντιδρά!
Τον εξαπατούν τώρα που κλείνουν το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και αυτός δεν αντιδρά!
Θα έλθει η ώρα της διάλυσης της ΠΙΝ και αυτός από συνήθεια δεν θα αντιδράσει! Είναι βέβαιο !
Αν πιστεύει πράγματι ότι εξαπατήθηκε από τον Υπουργό της δικιάς του Κυβέρνησης οφείλει να τους υποβάλλει την παραίτησή του ειδάλως αναδεικνύεται η ανικανότητα τους να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των Επτανησίων.
Ήδη καταγράφεται ο κ. Σπύρου ( ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ) για την ενδοτικότητά του στην μνημονιακή συγκυβέρνηση! Αν δεν αντιδράσει συλλογικά και με το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ μαζί , το επόμενο βήμα είναι να γραφτεί ως ο νεκροθάφτης της ίδιας της ΠΙΝ!

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ,
ΕΝΩ ΤΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ 2011 ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ 1)ΠΑΝΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ 2ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 27 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013,
2) ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ-ΔΗΜΑΡΧΟΙ –ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ , ΑΠΟ 3 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013, ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ , ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ 3 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013.
3) ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !

Προηγούμενο άρθροΕπιχείρηση μεταφοράς εξαρτημένων στην Αμυγδαλέζα
Επόμενο άρθροΑπολογισμός Οδικής Ασφάλειας για τον Φεβρουάριο 2013