Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Ευχαριστήρια επιστολή του Ιδρυτή & Διευθύνων συμβούλου Διεξόδου, κ. Νίκου Κορδόση, προς...

Ευχαριστήρια επιστολή του Ιδρυτή & Διευθύνων συμβούλου Διεξόδου, κ. Νίκου Κορδόση, προς τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Χαράλαμπο Καλό.

0

Αξιότιμε και αγαπητέ μας κύριε δήμαρχε,

 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά φέτος πραγματοποιήσαμε με επιτυχία τις εκδηλώσεις τιμής και ευγνωμοσύνης του Μεσολογγίου προς τους κατοίκους του νησιού Κάλαμος για την φιλοξενία που οι πρόγονοί τους προσέφεραν στους δικούς μας κατά τη διάρκεια των πολιορκιών αλλά και στη συνέχεια μέχρι την απελευθέρωση της πόλης το 1829.

 

Και η επιτυχία αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στη δική σας ουσιαστική και έμπρακτη αρωγή που μας παρείχατε και για τον λόγο αυτό σας ευχαριστούμε θερμά.

 

Ευελπιστούμε ότι οι δεσμοί φιλίας που αναπτύσσονται ήδη μεταξύ των δύο ιστορικών τόπων, και πρωτίστως η έκδηλη ευαισθησία σας στην διατήρηση της ιστορικής μνήμης, θα αποτελέσουν τη βάση έτσι ώστε οι εκδηλώσεις αυτές να μετατραπούν σε θεσμό.

 

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.

 

Με εξαιρετική εκτίμηση,

Νίκος Κορδόσης
Ιδρυτής & Διευθύνων σύμβουλος Διεξόδου

Γεράσιμος Κοτσίρης
Πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου

 

Προηγούμενο άρθροΤην Παρασκευή στις 12 Αυγούστου το 8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων στο Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Επόμενο άρθροΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 2022-2023