Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιφέρεια Συνατήσεις του Γιώργου Καλούδη στην Λευκάδα

Συνατήσεις του Γιώργου Καλούδη στην Λευκάδα

0
kaloudis-mitropolitis

kaloudis-mitropolitis

Ενημέρωση από τον συνδυασμό “Επτανησιακή Αναγέννηση”

Ο Επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γιώργος Καλούδης, με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Πραξελη Σούνδια και την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Μαρία Κατωπόδη είχαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού, όπου ο Μητροπολίτης είπε στον κ. Καλούδη καταγράφοντας την πραγματικότητα, ότι δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, δεν μπήκε ούτε ένας θεμέλιος λίθος για το νέο Νοσοκομείο Λευκάδας, το οικόπεδο του οποίου είναι δωρεά της Μητρόπολης.
Θα μπορούσαν να είχαν γίνει τα εξής έργα:
Κάστρο – εκκλησία Αγίας Μαύρας, η οποία είναι σύμβολο των Επτανήων.
Εκκλησία οδηγήτριας Απολπένας
Εκκλησία Αγ. Ιωάννη στο Λιβάδι Καριάς

Ο κύριος Καλούδης τόνισε ότι με Περιφερειαρχία του, η Μητρόπολη Λευκάδας και Ιθάκης θα έχει αμέριστη υποστήριξη για την αναστήλωση και αποκατάσταση των θρησκευτικών μνημείων – εκκλησιών και δράσεων θρησκευτικού τουρισμού.
Αργότερα, ο Γιώργος Καλούδης με τον Πραξιτέλη Σούνδια και τη Μαρία Κατωπόδη, καθώς και τον Αναστάσιο Συκιώτη, επισκέφθηκαν το σωματείο υπαλλήλων του Δήμου Λευκάδας, όπου μίλησαν με την πρόεδρο Δήμητρα Ροντογιάννη.

kaloudis-ergazomenoi

Η πρόεδρος ευχαρίστησε τον Επικεφαλή της Επτανησιακής Αναγέννησης για την τιμή της επίσκεψης, η οποία έγινε μετά τη λήξη του ωραρίου εργασίας.

Ο κ. Καλούδης έδωσε συγχαρητήρια στο σωματείο διότι δεν δέχεται το σωματείο επισκέψεις και δεν γίνονται συζητήσεις τις ώρες που εργάζονται και αυτό αποτελεί δείγμα υγιούς συνδικαλισμού, που καταξιώνει τους εργαζομένους στη λαϊκή συνείδηση.

Όπως τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, θα αναγκάσουμε τα κόμματα της Αθήνας και την κυβέρνηση να επιστρέψουν οι σχολικοί φύλακες στα σχολεία και να επανιδρυθεί η Δημοτική Αστυνομία. Θα πιέσουμε να επανιδρυθούν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας και γενικά θα είμαστε πάντα δίπλα στους εργαζομένους, όπως αποδείξαμε και στο παρελθόν έμπρακτα.

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος Στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Υπ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517
e-mail:yorgoskaloudis@gmail.com

Προηγούμενο άρθροΝέος ιός στο Facebook
Επόμενο άρθροΑίρεται η απαγόρευση χρήσης νερού