Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιφέρεια Κέρκυρα: Της έκλεψε την τσάντα και την έπρωξε σε κενό 8 μέτρων

Κέρκυρα: Της έκλεψε την τσάντα και την έπρωξε σε κενό 8 μέτρων

0
mouragia

mouragia

Συνελήφθη 17χρονος Αφγανός που ομολόγησε.

Ανήλικος Αφγανός επιτέθηκε σε φοιτήτρια του Ιονίου Πανεπιστημίου για να τη ληστέψει, αυτή αντιστάθηκε, κι ο αλλοδαπός την έσπρωξε στο γκρεμό. – Η κοπέλα γλίτωσε από θαύμα, είναι τραυματισμένη στο Νοσοκομείο, όμως έχει διαφύγει τον κίνδυνο!

Άγιο είχε, τα ξημερώματα της Κυριακής, μια φοιτήτρια από την Άρτα που σπουδάζει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Καθώς, τις πρώτες πρωινές ώρες (περίπου στις 3.30), έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από έναν αλλοδαπό αφγανικής καταγωγής, ο οποίος προσπάθησε να τη ληστέψει (σ.σ. να της κλέψει την τσάντα), η φοιτήτρια προσπάθησε να αντισταθεί, άρχισε να φωνάζει, κι ο Αφγανός πανικοβλήθηκε και την έριξε σε γκρεμό ύψος περίπου 7-8 μέτρων, σε σημείο κοντά στα Μουράγια.

Η 20χρονη Αρτινή, ευτυχώς, γλίτωσε από θαύμα, έχει τραυματιστεί, ωστόσο, σοβαρά (κατάγματα, χτυπήματα), όμως, βρίσκεται εκτός κινδύνου, στο Νοσοκομείο.

Τον αναγνώρισε…
Εν τω μεταξύ, κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε τάχιστα (αφού νωρίτερα είχε έρθει το ασθενοφώρο να παραλάβει την κοπέλα), κι έπειτα από σειρά προσαγωγών, κατόρθωσε να φτάσει στον δράστη, το μεσημέρι της Κυριακής.

Τον οποίο, στη συνέχεια αναγνώρισε το θύμα, με τον Αφγανό να οδηγείται για ανάκριση, ενώ, τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη σήμερα (σ.σ. Κυριακή) το μεσημέρι στην Κέρκυρα ένας 17χρονος Αφγανός γιατί τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή Μουράγια έριξε 20χρονη ημεδαπή από παραλιακό τοιχίο ύψους 8 μέτρων περίπου, αφού προηγουμένως, είχε αφαιρέσει με σωματική βία την τσάντα της.
Η παθούσα που φέρει βαριές σωματικές κακώσεις νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Κέρκυρας.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη κι αύριο (σ.σ. Δευτέρα) το πρωί θια γίνει παρουσίαση στην έδρα της ΓΑΔΠ Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα.

Πηγή: corfupress.com

Προηγούμενο άρθροΈκθεση παιδικού εργαστηρίου “Καλειδοσκόπιο”
Επόμενο άρθρο27-31/5: Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος