Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιφέρεια Ορκίστηκε το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων

Ορκίστηκε το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων

0
DSC03843

DSC03843

Η σύνθεση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου ΙΝ.

Ορκίστηκε σήμερα (9.8.2014) στο κτίριο της Ιονίου Ακαδημίας το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Κέρκυρας. Ο νέος περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος και τα περισσότερα μέλη της παράταξής του, όπως και η ΛΑ.ΣΥ. του Θ. Γουλή, έδωσαν πολιτικό όρκο, ενώ ακολούθησε η θρησκευτική τελετή για τα υπόλοιπα μέλη του Π.Σ. από τον εκπρόσωπο του σεβ. Μητροπολίτη Νεκτάριου, πατ. Αθαν. Κοκκινόπουλο.

DSC03838

Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Σαμοίλης και Σταύρος Κοντονής ο νέος Δήμαρχος Κέρκυρας Κ. Νικολούζος και ο αρχιεπίσκοπος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Ιωάννης Σπιτέρης.

Στην ομιλία του, ο κ. Γαλιατσάτος μίλησε για “ιστορική στιγμή καθώς το νέο Π.Σ. αναλαμβάνει στην επέτειο των 150 χρόνων της Ενωσης των Ιονίων με την Ελλάδα” και πρόσθεσε ότι “στο επίκεντρο της προσπάθειας που ξεκινάει θα είναι ο μη προνομιούχος πολίτης του Ιονίου”.

DSC03840

Δείτε βίντεο από την ορκωμοσία στο corfutime.gr από όπου αντλήθηκε και στο σχετικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με το imerazante.gr η σύνθεση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Εκτός από το νέο Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο και τους Αντιπεριφερειάρχες Κέρκυρας Νικολλέτα Πανδή, Λευκάδας Θεόδωρο Χαλικιά, Κεφαλονιάς Παναγή Δρακουλόγκωνα και Ζακύνθου Λευτέρη Νιοτόπουλο, από την 1η Σεπτεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο θα αποτελείται από τους:

•ΑΝΑΣΑ: Μιχαλάς Αλέξανδρος, Δραζίνος Σπυρίδων, Φοντάνας Γιάννης, Αγγουράκη Σπυριδούλα, Γκούσης Κωνσταντίνος, Τσούκας Διονύσιος, Μοσχάτ Μαρίνα, Βλαχόπουλος Σπυρίδων, Μωραΐτης Χρήστος, Κουλούρης Ιωάννης, Μπούκας Θεόδωρος, Στραβοράβδης Διονύσιος, Γρηγόρης Σταύρος, Κατωπόδη Λουκία, Τσιντηλάς Σπυρίδων, Γαλιατσάτος Σπύρος, Φιλίππου Παναγιώτης, Βαλλιανάτος Ανδρόνικος, Βαγγελάτου Αικατερίνη, Πεφάνη Σουσσάνα, Παπαδάτου Αγγελική, Ποταμίτης Νικόλαος, Καμπίτσης Θεόδωρος, Μπάστας Διονύσιος

•Νέα Ιόνιος Πολιτεία: Σπύρος Σπύρου, Τάκης Μεταλληνός, Βερύκιος Θοδωρής, Κουρής Σωτήριος, Μυλωνάς Διονύσιος

•Μεγάλο Ιόνιο: Άντζελα Γκερέκου, Τσιλιμιδός Γιώργος, Μαρκουτσάς Χάρης

•Επτανησιακή Αναγέννηση: Γιώργος Καλούδης, Χρύσανθος Σαρλής, Σούνδιας Πραξιτέλης

•Λαϊκή Συσπείρωση: Θεόδωρος Γουλής, Κορφιάτης Γιάννης

•Επτανησίων Θέληση: Χρήστος Άνθης

•Αριστερή Κίνηση Ιονίου: Τάσος Σαλβάνος

•Κίνηση Ενεργών Πολιτών: Δεσύλλας Αλέξανδρος

•Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο: Νικόλαος Λεμοντζής

Προηγούμενο άρθροΟρκωμοσίες των νέων δημάρχων σε Λευκάδα και Μεγανήσι
Επόμενο άρθροΘέση εργασίας για το κατάστημα του ΟΤΕ στην Λευκάδα