Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιφέρεια H μισή Πάτρα… βρίσκεται στη Λευκάδα!

H μισή Πάτρα… βρίσκεται στη Λευκάδα!

0
porto-katsiki

porto-katsiki

Λόγω κρίσης…και όχι μόνο.

Στο portal της Δυτικής Ελλάδας dete.gr εντοπίσαμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο αναφέρεται στην οικονομική στενότητα, που αναγκάζει τους Έλληνες να επιλέγουν κοντινούς προορισμούς, να αποφεύγουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και το φαγητό στα εστιατόρια. Ωστόσο θα συμπληρώναμε ότι η Λευκάδα δεν αποτελεί ιδανικό προορισμό μόνο λόγω της εύκολης προσβασιμότητας αλλά και λόγω της μοναδικής και σπάνιας ομορφιάς της.

ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ: Κάνουν διακοπές στη Λευκάδα ή σε δωμάτια… που έχουν κουζίνα για να μαγειρεύουν!

Η οικονομική κρίση και η ανεργία που έχει “χτυπήσει κόκκινο” δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Έλληνες για πολυήμερες διακοπές.

Επιλέγουν κοντινούς νησιωτικούς κυρίως προορισμούς αφού τα ακτοπλοϊκά είναι πανάκριβα, ειδικά αν θέλουν να έχουν μαζί τους και το αυτοκίνητο. Για παράδειγμα η μισή Πάτρα… βρίσκεται στη Λευκάδα! Τα ενοικιαζόμενα και τα ξενοδοχεία ελπίζουν στην περίοδο του Δεκαπενταύγουστου αλλά και στους ξένους τουρίστες που φτάνουν καθημερινά στη χώρα μας για διακοπές. Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος έχουν περισσότερη ζήτηση τα ενοικιαζόμενα δωμάτιο που διαθέτουν οικιακό εξοπλισμό όπου και μπορεί μια οικογένεια να μαγειρέψει για να περιορίσει τα έξοδά της.

Προηγούμενο άρθροΤροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΙΗ΄ Συμπόσιο της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών: Πρώτη Ημέρα