Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιφέρεια Πραγματοποιήθηκε η 3η συνεδρίαση του «Δικτύου Έξυπνης Εξειδίκευσης» της ΠΙΝ

Πραγματοποιήθηκε η 3η συνεδρίαση του «Δικτύου Έξυπνης Εξειδίκευσης» της ΠΙΝ

0
pin-epixeirisiako

pin-epixeirisiako

Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Κέρκυρα, 20-12-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013, στο πλαίσιο προετοιμασίας της επόμενης Προγραμματικής περιόδου 2014-2020, πραγματοποιήθηκε (μέσω τηλεδιάσκεψης) η 3η συνεδρίαση του «Δικτύου Έξυπνης Εξειδίκευσης» της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με τη συμμετοχή εκπροσώπων παραγωγικών φορέων και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων από όλους τους Νομούς της Περιφέρειας, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής (ΕΔΑ).
Στη συνεδρίαση αυτή έγινε συζήτηση επί της εισήγησης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, καθώς και της μελέτης που εκπονείται αυτό το διάστημα για λογαριασμό της ΕΔΑ για την Περιφερειακή Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης. Στα κείμενα αυτά περιλαμβάνονται και αναλύονται εκτός των άλλων και οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί στο πλαίσιο της διαβούλευσης που έλαβε χώρα στους 4 νομούς κατά τους προηγούμενους μήνες, στην πορεία σταδιακής διαμόρφωσης της Στρατηγικής της Π.Ι.Ν. για την «Έξυπνη Εξειδίκευση» 2014-2020.
Τόσο το κείμενο της μελέτης όσο και το συνοπτικό κείμενο της ΕΔΑ με τις σχετικές προτάσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΔΑ Π.Ι.Ν. (www.pepionia.gr ), στο χώρο για νέα Προγραμματική περίοδο. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς και πολίτες μπορούν να ενημερωθούν και να αποστείλουν προτάσεις και παρατηρήσεις, έως τα μέσα Ιανουαρίου 2014 οπότε και θα ολοκληρωθεί αυτή η φάση της διαβούλευσης (ionia@mou.gr).

Προηγούμενο άρθροΘεατρική Παράσταση της Γ΄Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΟ Θ. Βερύκιος για την μεταβίβαση ακινήτων της Λευκάδας στο ΤΑΙΠΕΔ