Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής

Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής

0

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν. 4555/18, και την υπ΄αριθ.  ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ. 27397/13.5.22 (ΦΕΚ 2369/15.5.22 τεύχος Β’),  σας καλούμε την Παρασκευή 3/6/2022 και ώρα 10:00 σε ΤΑΚΤΙΚΗ, ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της Οικονομικής Επιτροπής, στο Διοικητήριο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση πρακτικού Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών για την υποβολή πρότασης στην πρόσκληση 4.3.1_2021_Ε.Υ.Ε.Π.Α.Α. για την δράση 4.3.1 “Υποδομές εγγείων βελτιώσεων”  του Μέτρου 4 “Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού” για το υποέργο «Αντικατάσταση του Η/Μ εξοπλισμού στις υφιστάμενες 5 γεωτρήσεις» της πράξης:  «ΕΡΓΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ».

 Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 2ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση πρακτικού Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών για την υποβολή πρότασης στην πρόσκληση 4.3.1_2021_Ε.Υ.Ε.Π.Α.Α. για την δράση 4.3.1 “Υποδομές εγγείων βελτιώσεων”  του Μέτρου 4 “Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού” για το υποέργο «Προμήθεια – Εγκατάσταση – Λειτουργία συστήματος Αυτοματισμού – Τηλεμετρίας» της πράξης:  «ΕΡΓΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ».

Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος

ΘΕΜΑ  3ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου: «Αντικατάσταση τμημάτων του αρδευτικoύ δικτύου (σωλήνες – συσκευές – υδρόμετρα)».

Εισηγητές: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος

      Φίλιππος Σκληρός, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ  4ο: Απόφαση Ο.Ε. για  έγκριση συμμετοχής και υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020  ΜΕΤΡΟ 4: «Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού» ΥΠΟΜΕΤΡΟ 4.3: «Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές  που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας» Δράση 4.3.1 “Υποδομές εγγείων βελτιώσεων”.

Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 5ο: Απόφαση Ο.Ε.  για έγκριση μελέτης, των τευχών δημοπράτησης  και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ»

Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 6ο: Απόφαση Ο.Ε. για προσφυγή στη διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση σύμφωνα με τις διατάξεις του  άρθρου 32 γ΄ του Ν.4412/2016 για την  υλοποίηση του έργου: «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» προϋπολογισμού 19.215,00 Ευρώ(με ΦΠΑ 24%) και την συγκρότηση επιτροπής διαπραγμάτευσης.

Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 7ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση κίνησης εκτός ορίων Νομού, υπηρεσιακών  οχημάτων Δήμου Λευκάδας.

  • Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος

 Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΑΖΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ                                                                                                   

          Τακτικά μέλη:          

  1. Λύγδας Σπυρίδων (οριζόμενο μέλος)
    2. Τσιρογιάννης Γεώργιος (οριζόμενο μέλος)
    3. Βικέντιος Νικόλαος (εκλεγμένο μέλος)
    4. Λιβιτσάνος Ιωάννης (εκλεγμένο μέλος)
    5. Γιαννιώτης Παναγιώτης (εκλεγμένο μέλος)
    6. Κοντογιώργης Σπυρίδων (εκλεγμένο μέλος)
    7. Μαργέλη Μαρία (εκλεγμένο μέλος)
    8. Σέρβος Κων/νος (εκλεγμένο μέλος)

 

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.

 Αναπληρωματικά εκλεγμένα μέλη  

  1. Τυπάλδος Νικόλαος
    2. Αργυρός Νικόλαος
    3. Σκληρός Φίλιππος
    4. Σολδάτος Γεώργιος
    5. Γιαννούτσος Χαράλαμπος
    6. Δρακονταειδής Κων/νος
Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα εορτασμού Ιεράς Μονής Αγίων Πατέρων Νικιάνας Αλεξάνδρου.