Αρχική Άλλες ειδήσεις Συνάντηση Περιφερειάρχη με την Ομοσπονδία ταξί Ιονίων Νήσων

Συνάντηση Περιφερειάρχη με την Ομοσπονδία ταξί Ιονίων Νήσων

0

taxi

Έθεσαν θέματα που έχουν να κάνουν με τις μαθητικές μεταφορές και συμφώνησαν στην ανάγκη τροποποίησης του θεσμικού πλαισίου, προκειμένου οι διαδικασίες να γίνονται με ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                       

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                               

ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ                                                                                                     Κέρκυρα, 5-2-2015

Τηλ.: 26610-39606

Email:grafeio_typou@pin.gov.gr        

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας ταξί Ιονίων Νήσων είχε χθες το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος.

Οι κύριοι Γουρδούκης και Σούκερας ζήτησαν μεταξύ άλλων την παράταση της σύμβασης για την μεταφορά των μαθητών, κάτι που είχε ήδη ζητήσει ο περιφεριάρχης, όπως τους ενημέρωσε, από τον αρμόδιο υπουργό το προηγούμενο διάστημα.

Παράλληλα έθεσαν θέματα που έχουν να κάνουν με τις μαθητικές μεταφορές και συμφώνησαν στην ανάγκη τροποποίησης του θεσμικού πλαισίου, προκειμένου οι διαδικασίες να γίνονται με ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Επίσης ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε να συνεχιστεί η στενή συνεργασία με τους επαγγελματίες του κλάδου για την επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν.

Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο Πυρασφάλειας στα μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Σφακιωτών “Φωτεινός”